Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Fordele ved et spisebord til 12 + personer

Spisestuen er ét af de mest centrale rum i hjemmet. Det er her vi samles til hyggelige stunder og hvor stort og småt vendes. Vi fejrer også ofte begivenheder i vores spisestue. Disse begivenheder er vigtige, da de giver os en følelse af nærvær og sammenhold. Med et spisebord til 12 personer kan du få plads til en fest eller middag med mange gæster. Et spisebord til 12 personer gør det mere overskueligt at skulle holde familiefest eller fødselsdag. Det kan nemlig være lidt besværligt, hvis man skal til at samle flere forskellige borde op ad hinanden og flytte rundt på sine møbler. Med et 12 personers spisebord undgår du dette besvær, da du som vil have plads til alle familiemedlemmer eller venner.

Et spisebord til 12 personer er stort, og derfor er det en god idé at måle din spisestue op inden du køber bordet. Det er vigtigt at måle grundigt op, fordi dine gæster skal kunne sætte sig og rejse sig uden at komme i klemme ved andre møbler og uden at komme til at vælte småting såsom boligtilbehør. Standardlængden på et spisebord til 12 personer måler ca. 390 cm. Dette mål er uden, at der sidder nogen for enden af bordet.

Indret med et spisebord til 12 personer

Spisestuen skal gerne emme af hjerterum og fællesskab. Med et spisebord til 12 personer kan du få din spisestue til at virke som et naturligt samlingspunkt. Hyggen er vigtig for at få spisestuen til at virke indbydende. Du kan skabe en hyggelig stemning ved at indrette med boligtilbehør såsom vaser, lysestager, siddehynder, plaider og loftlamper.

Du behøver ikke nødvendigvis at have ens spisebordsstole eller stel til dit spisebord til 12 personer. Det kan faktisk se spændende ud at kombinere forskellige stole, tallerkener, drikkeglas, bestik m.m. Hvis du dog gerne vil have, at stilen er nogenlunde sammenhængene, så kan du bruge ens pynt på bordet f.eks. servietter eller vaser i samme farver. Det vil skabe en gennemført stil på trods af, at du har et mix af forskellige stole og blandet køkkentilbehør.

Bonus info: Hos ILVA vil vi gerne inspirere dig til at indrette dit hjem. På vores inspirationsside guider vi til tidens største trends og hjælper med at skabe et interessant og hjertevarmt hjem. I vores inspirerende boligunivers kan du også finde tips til at indrette din spisestue. Du kan blandt andet finde tips og inspiration til at indrette spisestuen i dette blogindlæg.

Få vejledning i dit nærmeste ILVA bolighus

Hos ILVA har vi et stort udvalg af spiseborde til 12 personer. Du kan f.eks. finde et rundt spisebord til 12 personer. Det kan give en helt særlig følelse af nærvær at indrette sin spisestue med et rundt spisebord. Et rundt spisebord hvor der kan sidde mange omkring udstråler fællesskab og hygge. Hvis I er flere end 12 personer, så kan du med fordel kigge efter et spisebord med udtræk. Der er nemlig altid plads til én til, når man har et spisebord med udtræk. Det er desuden nemt og hurtigt at folde et spisebord med udtræk ud, og lige så nemt at trække bordet sammen igen, når hverdagen melder sin ankomst.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilket spisebord du skal vælge? Hos ILVA står vi altid klar til at vejlede vores kunder. Du er mere end velkommen til at komme forbi dit nærmeste bolighus, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig.