Kurv
Kurv

Bestik

Glæd dig - Denne side bliver snart indrettet med skønt bestik til borddækningen.

Dyk ned i vores andre kategorier

Bestikket er en integreret del af dit liv

Bestik kan du ikke komme udenom, med mindre du er vild med at spise med fingrene. Er du alligevel kommet over det stadie i livet, så skal du have investeret i et bestiksæt, der passer til din personlige smag. Og der er mange forskellige muligheder at vælge imellem. Bestik er ikke noget, der bliver købt hver dag. Det skal gerne holde i rigtigt mange år. Derfor er det vigtigt, at kniven og gaflen ligger godt i hånden, og du skal gerne kunne lide designet også om et år. Hos ILVA bestræber vi os efter et design, som skal kunne fungere i hverdagen og som holder - også næste år.

Nye tider – nye regler

Førhen skulle bestikket være i sølv – og gerne ægte sølv, som kun skulle tages frem og pudses, når der kom fine gæster. Der er sket meget siden. I dag er det ultramoderne med sort eller guldfarvet bestik. I tak med, at den moderne indretning fokuserer på individualitet og godt håndværk, sker der en forandring i de normer og regler, der normalt gjaldt indenfor indretning. Bestikket behøver ikke længere være i sølv eller i det mindste sølvfarvet. Et bestiksæt i sort titaniumsbelagt stål storhitter i den skandinaviske bordopdækning. Både guld og sort vil fremhæve porcelænet på en helt anden måde, end hvad du er vant til. Derudover vil disse frække farver vække opsigt blandt gæsterne. Guldfarvede eller sorte knive og gafler er et modigt, men stilsikkert valg til den kvinde eller mand, som gerne vil være på forkant med tendenserne. Hos ILVA følger vi ikke bare moden – vi skaber den. Vores bestiksæt er nøje udvalgt, så det falder i de moderne menneskers smag.

Grillbestik til de lange sommeraftener

En god steak på grillen er noget af det bedste ved den danske sommer. Smagen kan bare ikke sammenlignes. Et godt grillbestik forbedrer hele oplevelsen. Kød og andet godt på tallerkenen kan skæres over med lethed med en god kniv, der har ekstra kraftige tænder. Det kræver derfor ikke flere timer i træningscenteret, for at kunne få kræfter til at skære kødet over med elegance. Det er bare lige en tand mere hyggeligt, når bestikket bare fungerer. Så kan du koncentrere dig om smagen og selskabet i stedet.

Kom ned i ILVA og bliv inspireret

Vi står selvfølgelig indenfor både kvaliteten og funktionaliteten af vores bestiksæt. Du er derfor garanteret et produkt, som vil overstige dine forventninger. Hvis du alligevel er i tvivl om, hvilket bestiksæt som er skabt til dine hænder, som kom ned i ILVA. Vi kan findes over hele landet, så der er ingen undskyldninger for at komme et smut forbi. Her kan du blive inspireret af vores butikker, som er nøje indrettet af vores boligstylister. De har sørget for at skabe de bedste rammer for dig, så du ikke går tomhændet hjem. Måske vil du endda falde over tallerknerne eller servietterne, som vil sætte prikken over i’et. Du behøver ikke holde dig tilbage. Slå dig løs i et slaraffenland for møbler, boligtilbehør og pynteting, som kan få smilet frem hos de fleste.