Kurv
Kurv

Indskudsborde og sofabordssæt

Produkter: 11
Produkter:11
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 11 af 11

Indret funktionelt og æstetisk med et indskudsbord

Med indskudsborde får du et praktisk bordsæt, du kan anvende som sofabord, og du bestemmer selv, hvor meget det skal fylde i rummet. Hvis du for eksempel ikke har så meget plads i stuen, kan du til daglig have de mindre borde stående under det største. Og når der kommer gæster, kan du hurtigt og let trække de mindre borde frem og få plads til både tekopper, kagefad, en vase med blomster, eller hvad der ellers skal stilles frem til gæsterne. Bagefter skydes bordene blot ind under hinanden igen.

Men du behøver ikke at have pladsmangel for at elske indskudsborde.

I stedet for at anvende dem for deres praktiske funktion, kan du bruge dem som sofabordssæt. Sættet består nemlig af borde i forskellige størrelser, og nogle gange også forskellige farver. Det giver en flot dynamik, når alle borde står sammen foran sofaen. Hos ILVA finder du både sæt med to og tre borde, ligesom vi både har store og små indskudsborde.

Moderne sofabordssæt i flere former og materialer

Hos ILVA vil vi gerne inspirere til en både moderne og personlig indretning. Vores sortiment afspejler derfor tidens trends, og vi håber, at du udvælger dine favoritmøbler og sammensætter dem på din egen unikke måde. Blandt vores indskudsborde er der særligt to materialer, der hitter:

Tidløst træ

Træmøbler går aldrig af mode, og særligt indskudsborde i teaktræ kendetegner den klassiske boligindretning. Hos ILVA har vi flere indskudsborde i egetræ, som er et godt alternativ til teak, da begge træsorter er enormt holdbare. I vores udvalg er det klassiske materiale forenet med et moderne design. Vælg for eksempel et dråbeformet sofabordssæt i træ for et både elegant og simpelt udtryk.

Moderne marmor

Den flerfarvede natursten marmor er blevet populær i boligindretningen og bliver anvendt som både fliser på badeværelset, som bordplade i køkkenet og som en del af stuens sofabord. Med et sofabordssæt i marmor får du masser af det moderne materiale ind i din indretning. Brug enten bordene sammen eller hver for sig; skab for eksempel en rød tråd i indretning ved at anvende det ene som sofabord, mens de andre kan fungere som sengebord eller sidebord. Se bl.a. udvalget af marmorsofaborde.

Ud over træ og marmor er der også mange, der foretrækker hvide eller sorte sofabordssæt, og dem finder du heldigvis også blandt vores udvalg.

Find et indskudsbord, der passer til dit hjem

Skal du vælge et indskudsbord i træ eller marmor? Skal det være et rundt sofabordssæt? Eller firkantet? Der er mange muligheder at vælge imellem, og vi hjælper dig gerne videre i processen, hvis du er i tvivl om, hvilket der er det rette for dig.

Kontakt os, eller kom forbi dit nærmeste bolighus til en snak med en af vores dygtige medarbejdere. Her kan du også se vores udvalg af indskudsborde med egene øjne, og måske blive klogere på, om dine nye indskudsborde skal være hvide, sorte, runde eller firkantede.

Husk også, at du også kan tage et kig på vores udvalg af sofaborde på tilbud, hvis du er ude efter særligt prisvenlige indskudsborde.