Kurv
Kurv

Senge 210x210 cm

Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Seng 210x210 – plads til hele familien

En seng i 210x210 kaldes også for en king size seng. Denne seng, som navnet også indikerer, er en seng med masser af plads. Hvis man har et stort soveværelse eller gerne vil have plads til hele familien, så er en 210x210 seng et godt valg. Der er nemlig ekstra meget plads at brede sig på, og som forældre vil I ikke nødvendigvis ligge dårligere, når jeres små børn lister ind til jer om natten. Denne seng er altså fordelagtig, fordi alle kan få betingelserne for en optimal nattesøvn. En 210 seng er selvfølgelig også et godt valg for parret, som blot ønsker lidt hverdagsluksus.

Hos ILVA kan du få en 210x210 seng som kontinentalseng. Denne type seng består af tre lag: en boksmadras, en springmadras og en topmadras. Opbygningen af en kontinentalseng sikrer dig en masse støtte, så du kan sove godt om natten.

Få en bedre nattesøvn med en king size seng

En såkaldt king size seng i 210x210 er både ekstra bred og ekstra lang sammenlignet med en dobbeltseng. Med en 210x210 king size seng får du god plads, som giver de bedste forudsætninger for at få en god nattesøvn. Hos ILVA vil vi gerne give dig gode råd til at sove godt om natten. Derfor har vi samlet flere gode råd i en sengeguide, så du bliver klogere på dit valg af seng.   

For at hjælpe vores kunder til at få en bedre nattesøvn, så tilbyder vi desuden rådgivning og en række andre fordele, når du handler hos ILVA. Én af fordelene ved at købe din nye 210 seng hos ILVA er, at vi har såkaldte SengeRådgivere. Vores kompetente SengeRådgivere har altid gode råd, som de med glæde deler med ILVAs kunder. Du kan læse nogle af SengeRådgivernes råd i vores sengeguide. Du finder vores sengeguide lige her.

Bonus tip: For at få en god nattesøvn, så er det vigtigt med ro i soveværelse. Du kan skabe en følelse af ro ved at sørge for et ryddeligt soveværelse. Skab ro og orden ved at indrette med opbevaringsmuligheder f.eks. sengeborde med skuffer, kommoder, kasser og kurve. Disse opbevaringsmuligheder gør det nemmere at rydde op og holde orden i nips og andre småting.

Kom forbi ILVA og find en seng 210x210 på tilbud

Hos ILVA anbefaler vi dig at holde øje med vores hjemmeside for at finde en seng i 210x210 på tilbud. Derudover kan du også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi informerer om aktuelle besparelser og kampagner. Det kan være værd at tilmelde sig nyhedsbrevet, hvis du vil ønsker at finde en seng i 210x210 på tilbud.