Kurv
Kurv

Parasol med tilt

Nyd sommeren i skyggen af en parasol med tilt, der giver mulighed for afslapning uden at skulle flytte en tung parasolfod, og tilpas nemt skyggeområdet efter solens position. Vælg mellem forskellige størrelser, former og farver, og find den bedste løsning til din terrasse eller altan, uanset om du foretrækker en lille parasol til altanen eller en stor hængeparasol til haven.

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Nyd sommeren fra skyggen af en parasol med tilt

Der er ikke noget som at nyde de lune sommerdage fra skyggen af en parasol. Læn dig tilbage i en loungestol med en god bog og en kold drik, og lad ubekymret solens stråler brage ned over parasollen. Og vælger du en parasol med tilt, så står sommeren i sandhed på ren afslapning.

Fordele ved parasoller med tilt:

 • Ingen tung parasol, du skal rykke rundt på
 • Den er nem at indstille en parasol med tilt, alt efter hvor solen befinder sig

Derudover findes de i mange forskellige …

 • Størrelser: Leder du efter en mindre parasol med tilt på 2 meter eller under? Eller skal det være en stor 3x3 meters parasol?
 • Former: Hvad med en firkantet parasol med tilt?
 • Og farver, så der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Hvilken parasol med knæk passer til dit behov?

Knækparasoller findes i mange forskellige versioner. Hvilken version af parasoller med tilt dækker bedst dit behov?

Sort, grå eller hvid?

Der er flere farver at vælge imellem, når du er på opdagelse i vores udvalg. Her finder du nemlig både hvide, sorte og grå parasoller med tilt. Og farven har faktisk betydning for dit udbytte af parasollen. Mørke farver holder nemlig bedre på varmen, mens lyset fra solen lettere går igennem lyse materialer. Så det er værd at overveje, om det er vigtigt for dig med et lyst miljø i loungeområdet, eller om du prioriterer en varm plads i skyggen.

Du kan også vælge mellem forskellige materialer, når det gælder stokken, afhængig af hvilket udtryk du er til. Overvej for eksempel en parasol med træstok og tilt, hvis du er ude efter en parasol med et lyst og organisk udtryk.

Stor eller lille parasol?

Vi oplever at mange efterspørger parasoller med tilt med ø250, da det er god størrelse til de fleste terrasser. Vi har dog parasoller med knæk i mange størrelser:

 • Savner din altan en lille parasol med tilt?
  Hvis du har en lille terrasse eller en altan, så kan du overveje en altanparasol med knæk. Men en lille parasol med knæk, får du nemlig al fornøjelsen ved at nyde en varm sommerdag i skyggen, uden at den fylder for meget i dit uderum.

 • Eller skal du have en hængeparasol med tilt til den store terrasse?
  Store parasoller med tilt (f.eks. 250 cm eller over) giver god skygge, uanset hvilken vej du tilter parasollen. Blandt vores hængeparasoller, finder du mange store parasoller med tilt.

  Fordelen ved en hængeparasol er, at den giver god skygge over havebordet, og hvis du vælger én med tilt, kan du også justere på den, efterhånden som solen bevæger sig over himlen; så er der virkelig lagt op til mange timers hygge ude i haven.

Praktisk parasol med både krank og vippefunktion?

En knækparasol med hejs er kendetegnet ved, at den har et drejehåndtag, som du kan hæve og sænke parasollen med, og du gør det derfor ekstra nemt for dig selv, hvis du vælger en parasol med både tilt og hejs. Flere af vores knækparasoller har en hejsefunktion, så du uden besvær kan sætte parasollen op, når der er behov for det.

Find også knækparasoller på tilbud

Når du har valgt din foretrukne parasol med vippefunktion, er det eneste, du skal gøre, faktisk bare at læne dig tilbage og nyde sommeren. Og hvis du er typen, der nyder en god handel, så husk også, at du altid kan finde masser af ekstra gode priser blandt vores tilbud. Du finder særligt lave priser på knækparasoller blandt vores tilbud på havemøbler.

Du er naturligvis også altid velkommen til at gå på opdagelse i både billige priser og inspirerende udendørsudstillinger i et af vores lokale bolighuse. Her kan du også få hjælp af en medarbejder til at vælge den rette parasol med til dit behov.