Kurv
Kurv
Produkter: 60
Produkter:60
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 60

Vælg en sort sofa og få et tidløst møbel

Stuen er hjemmets samlingspunkt for hygge, samvær og afslapning. Det er her, hvor du slapper af efter en lang dag, og hvor du nyder gode stunder med familie eller venner. Med en sort sofa får du et tidløst og klassisk møbel, som passer til alle indretningsstile. En sort sofa er enkel og kan derfor sættes sammen med alle farver. Derfor er der en helt masse muligheder, når du skal indrette med en sort sofa.

Når du skal vælge din nye sofa, så kan du med fordel overveje en sort velour sofa eller en sort lædersofa. Disse to typer sofaer er meget populære, da de begge har et elegant og eksklusivt udtryk. En sort velour sofa har en blød overflade, som skaber et helt fantastisk spil, når lyset rammer den. En sort lædersofa har også en spændende overflade, da overfladen får patina af at blive brugt. Det kan give et autentisk udtryk. Vores sortiment byder på et stort udvalg af sorte lædersofaer samt stofsofaer f.eks. en sort velour sofa med chaiselong eller en 3 personers sofa i sort læder.

Sådan indretter du med en sort sofa

Hos ILVA elsker vi at inspirere vores kunder til at skabe et indbydende hjem. Derfor har vi samlet nogle forskellige indretningstips til, hvordan du kan indrette med din nye sorte sofa.

  • Skab variation ved at anvende boligtilbehør i forskellige tekstiler og materialer.
  • Skab et råt og nedtonet look ved at style din sorte lædersofa med sorte og hvide farvenuancer. Det vil understrege et råt og minimalistisk look.
  • Tilføj rejseminder, billeder, arvegenstande og andet personligt nips for at gøre din indretning personlig.
  • Vælg pyntepuder, plaider, gulvtæpper eller plakater i farver og print for at give den sorte sofa modspil.
  • Indret med boligtilbehør i jordfarver og andre rolige nuancer for at skabe en indretning, der giver associationer til naturen. Du kan også tilføje grønne planter, tørrede blomster, grene eller muslingeskaller for at lave et gennemført natur tema.

Find den helt rette sorte sofa

Der findes et væld af muligheder, når det kommer til sorte sofaer. Det er vigtigt at finde netop dén sofa, som opfylder sine behov og ønsker. Vi bruger nemlig ofte mange timer i stuen, så du skal gerne finde den helt rette sorte sofa. Den skal både være tilpas at sidde i, men du skal også kunne lide dens udtryk.

Hos ILVA finder du mange varianter af sorte sofaer. Vi har blandt andet sorte chaiselongsofaer, hvor der er plads til familie og gæster. En sort sofa med chaiselong er et godt bud på en ny sofa, da den har rigeligt med plads at slænge sig på. Det gør den komfortabel samtidigt med, at den er klassisk med dens sorte farve. Hvis du har en lille stue, kan det være svært at finde plads til en sort sofa med chaiselong. Er dette tilfældet, så kan du i stedet overveje en 2 eller 3 personers sofa. Du kan tilkøbe en puf eller en lænestol, så du fortsat har nok siddepladser til familie eller gæster. Derudover kan du med fordel tilkøbe en nakkestøtte for at gøre det ekstra komfortabelt at sidde i sofaen. En nakkestøtte vil give nakke og skuldre en optimal aflastning. På denne måde kan du læne dig helt tilbage i sofaen og slappe af.

Hos ILVA kan du købe en sort lædersofa eller en sort stofsofa. Læder og stof er gode materialer, men de har begge fordele og ulemper. En fordel ved en sort lædersofa er, at den er nemmere at rengøre end en stofsofa er. Dog skal en sort lædersofa have løbende pleje for at holde sig smuk. En sort stofsofa har den fordel, at man aldrig bliver træt af den, fordi den er klassisk i udtrykket. De fleste stofsofaer er desuden meget slidstærke og kan tåle meget.