Kurv
Kurv

Vægdekoration

Produkter: 90
Produkter:90
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 90

Vægdekorationer til alle hjemmets rum

Vægpynt er en let måde at tilføre farve og masser af personlighed til din indretning. Måske derfor har de fleste af os særligt fokus på at dekorere stuens vægge, da det i mange tilfælde er hjemmets kerne; der hvor vi slapper af i eget selskab og hygger os med venner og familie. Hos ILVA har vi masser af dekorationer til væggen, som du kan gå på opdagelse i, når du skal finde pynt til væggen i stuen.

Men faktisk kan du bruge vægpynt i alle rum, hvor du har lyst til at skabe stemning og god atmosfære. Liv for eksempel spisestue eller køkken op med en dekorativ væg, eller giv dit badeværelse et spædende tvist med vægpynt.

Vi har et blandet udvalg af pynt til vægge i mange forskellige farver, former, design og stilarter, så der både er noget til dig, der vil kaste dig ud i en kreativ leg med farver og mønstre og til dig, der bare gerne vil finde et billede til en tom væg.

Brug vægpynt til at skabe den rette stemning

Lad vægdekorationerne definere dine rum. Brug vægpynt i stuen til at tilføre masser af farve og liv, i køkkenet kan de indbyde til kreativitet og inspirere madlavningen, og i soveværelset kan vægdekorationen være med til at skabe ro. Det handler alt sammen om, hvilke valg du foretager dig.

  • Rolig vægpynt til soveværelset: Hvis du vil definere soveværelset som et roligt rum, hvor du kan slappe af, kan du vælge vægdekorationer i blå og grønne nuancer. Det er farver, der har en afslappende effekt, og på den måde kan du faktisk bruge de dekorative elementer til at skabe en rolig atmosfære.
  • Personlig vægpynt i stuen: Selvom de fleste af os også slapper af i stuen, kan du godt tillade dig at skrue mere op for farver og mønstre. Vælg med hjertet, når du udvælger vægdekorationer til stuen, og omgiv dig selv – og dine gæster – med dine yndlingsting.
  • Skab god stemning på badeværelset: Badeværelset er et af hjemmets uundgåelige rum, og har du gæster på besøg, er det næsten med garanti et rum, de kommer til at se. Så hvorfor ikke skabe et sjovt og anderledes badeværelse med vægpynt og planter?
  • Dyrk kreativiteten i køkkenet: Dyrk din kreative side i køkkenet med vægdekorationer i inspirerende farver eller plakater med motiverende udsagn, så du holder humøret højt under ulvetimen.

Find vægdekorationer i metal og træ

Vi har et varieret udvalg af dekorationer til væggen, der både består af spejle, plakater, billeder og meget mere. Vi har både pynt til farveelskeren og simple sorte vægdekorationer til minimalisten.

Er du på udkig efter dekorationer i et helt bestemt materiale? Her er særligt vægdekorationer i metal og træ særligt populære. Skab for eksempel en flot kontrast til mørke vægge med dekorationer i metalliske nuancer såsom guld eller messing. Du kan også blande de gyldne farver med vægdekorationer i sort metal. Eller give din indretning et rustikt tvist med trædekorationer på væggen.

Kreer din egen dekorative væg med forskellig vægpynt

Er du på udkig efter ideer til dekoration af dine vægge? I ILVAs inspirationsunivers kan du lade dig inspirere af tidens trends og få gode råd og tips til en personlig indretning.

En indretningsløsning, du sjældent går fejl i byen med, er en dekorativ væg. Du kan holde det simpelt med plakater og billeder i dine yndlingsfarver (husk at vælge farver, der komplimenterer hinanden, så udtrykket ikke bliver for rodet). En anden simpel, men anderledes, form for vægpynt er at dekorere væggen med spejle; det kan for eksempel være flot i en smal entré. Du kan også blande forskelligt vægpynt, såsom ure, spejle, plakater, vægdekorationer med lys og andre dekorative elementer, for at skabe et dynamisk og anderledes udtryk på den valgte væg.

Har du skrå vægge?

Så kan du også sagtens lege med vægdeko. Hos ILVA har vi nemlig masser af vægpynt, du kan bruge til de skrå vægge. Særligt plakater er velegnede til formålet, men du kan også skrue rammer eller andre trædekorationer fast på væggen; så render de ingen vegne.