Kurv
Kurv

Tilbud på elevationssenge

Det smarte ved en elevationsseng er, at den både kan hæves i fod- og hovedende, så den kan tilpasses mange forskellige situationer. En elevationsseng er oplagt dig til dig der søger optimal støtte i løbet af natten.

Produkter: 94
Produkter:94
Vælg visning:
Filtreret efter
Vis kun tilbudsvarer
Pris
Tilpas udvalg
i
Størrelse
Brand
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Viser 24 af 94
Loading...

Find en billig elevationsseng hos ILVA

En ny seng er ofte en stor investering, men giver du dig tid til at vælge den rette for dig, er det som regel også en investering, der holder i mange år. Og hvis du er på udkig efter en seng, der giver god støtte og et strejf af hverdagsluksus, så er elevationsengen et godt valg.

Det er ikke uden grund, at denne model er i den høje ende af prisskalaen, fordi du i sandhed investerer i den gode søvn. I ILVA går vi dog op i at tilbyde kvalitet til priser, som de fleste kan være med på. Derfor skal det også være muligt at finde en billig elevationsseng. Og dem finder du masser af her på siden. Vores tilbud på elevationssenge består af vores sædvanlige udvalg – nu blot til en reduceret pris. Det betyder, at du får samme høje kvalitet, nu blot til en pris, som flere kan være med på.

Men hvad er det særlige ved netop denne model? Og hvilke fordele er der ved at investere i en billig elevationsseng?

Sådan fungerer en elevationsseng

Måske har du fundet vej til vores tilbud på elevationssenge, fordi du er ude efter en seng med god støtte til en lav pris. Så er vores billige elevationsenge et godt sted at starte – her er hvorfor:

De fleste elevationssenge består af en springmadras, som i sig selv giver støtte, samt en topmadras, som sørger for komforten. Derudover indeholder den en motor, hvilket betyder at du med et enkelt tryk på den medfølgende fjernbetjening kan justere højden på hoved- og fodenden og på den måde skabe den mest behagelige position for dig.

Selvom du får meget komfort forærende, når du selv kan indstille sengen efter behov, er det stadig vigtigt med den rette madras. Vælger du en dobbeltseng, består den af to madrasser, og derfor kan du på selv vores billige elevationssenge vælge hårdhed til hver side, så både du og en eventuel parter kommer til at sove optimalt.

Prisvenlige fordele ved at vælge en elevationsseng på tilbud

Der er fordele og ulemper ved alle sengemodeller. Derfor er det vigtigt at gøre dig klart, hvad du leder efter, så den model, du ender med at købe, dækker netop dine behov. Det kan du blandt andet få hjælp til, hvis du besøger os i et af vores lagen, der passer til denne model. Der er tale om et såkaldt splitlagen, der sikrer, at du kan hæve din side af elevationsseng, uden at en eventuel partner får trukket lagnet væk under sig.

Få hjælp til at finde en billig elevationsseng

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre et godt køb, så du kommer hjem med en god seng til den rette pris. Så hvis du er på udkig efter en billig elevationsseng, så kom endelige forbi din nærmeste ILVA. Her kan du prøve de forskellige modeller og madrasser, og finde den løsning, der føles mest komfortabel for dig. Og har du et prisloft, så hjælper vi dig også med at finde den løsning, der bedst kombinerer dine ønsker og dit budget.

Og vil du også gerne supplere dit tilbudskøb med lidt ekstra komfort?

Når du sparer penge på en billig elevationsseng fra ILVA, så er du garanteret, at vi ikke har sparet på kvaliteten. Derfor er der heller ikke nogen grund til, at du sparer på komforten. At investere i en elevationsseng er netop en investering i komfort. Så hvis du har fundet dig et ekstra godt tilbud, kan du jo overveje at supplere dit køb med en god dyne og bløde hovedpuder, så du kommer til at sove ekstra godt. Du kan ofte finde begge dele blandt vores tilbud, hvis priserne på disse også skal være ekstra skarpe.