Kurv
Kurv
Produkter: 26
Produkter:26
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 26

Skab hygge og sammenhæng med dekorationsfade

Hvis der er noget vi danskere er kendt for, så er det hygge. Vi har en helt særlig måde at indrette os på, som bare er … hyggelig.

Der er mange måder at skabe et hyggeligt hjem på. Du kan fylde sofaen med plaider og bløde puder. Du kan skabe god stemning med stearinlys og blomster i vaser. Og du kan anvende et af de pyntefade, du finder her på siden, til at sætte småting sammen, så de skaber et både sammenhændende og dekorativt udtryk. For hygge handler i virkeligheden bare om at rammesætte indretningen, så den afspejler din stil på en personlig og gennemført måde.

En af de ting, vi særligt godt kan lide ved pyntebakker er, at de ikke bare er til pynt. De er derfor både perfekte til dig, der leder efter dekorative genstande til hjemmet, og til dig, der er på udkig efter praktiske fade og skåle.

Pyntebakker er ikke kun til pynt

Vores udvalg af dekorationsfade spænder bredt og rummer både forskellige brands og stilarter, ligesom de findes i forskellige størrelser, former og farver. Det betyder både, at der er noget for enhver smag og indretningsstil; men også at der er noget til ethvert behov. For vores dekorationsfade er som sagt ikke kun til dekoration.

Du kan bruge dem i stuen som bakker til lys eller i soveværelset til opbevaring af smykker, ure og andre accessories. Du kan bruge et pyntefad på badeværelset til at samle sæbedispenser og tanbørsteholderen ved vasken. Du kan en endda bruge pynte- og dekorationsskåle til servering af salater eller anvende et af vores aflange fade til dekoration som et sjovt og anderledes serveringsfad.

I vores inspirationsunivers kan du finde mange flere ideer til, hvordan du kan bruge boligtilbehør såsom dekorationsfade, til at skabe et både moderne og personligt hjem.

Find dekorationsfade i mange forskellige materialer

Vi sørger altid for et varieret udvalg af dekorationsbakker. Vi har aflange, dybe og runde dekorationsfade i mange forskellige udtryk, så der er god mulighed for at finde noget, der falder i din smag. Vi har også fade i et udvalg af farver og materialer. Find blandt andet dekorationsfade i træ, glas, keramik og metal.

Mange kan godt lide at anvende fade til dekorationer i højtiden. Husk blot, at hvis du anvender dekorationsfadet til lys, er det særligt vigtigt at overveje materialet. Hvis du for eksempel er på udkig efter træfade til dekorationer med lys, kan du overveje at udskifte de levende lys med LED.

Tip: Store pyntebakker i træ kan også bruges til morgenmad i sengen.

Find også pyntebakker på tilbud

Her på siden finder du et stort udvalg af dekorationsfade med mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det er vigtigt for os at have et varieret udvalg, så der er noget for enhver. Derfor er det også vigtigt, at der er noget for enhver pengepung.

Hos ILVA skal det være muligt at købe kvalitetsprodukter til en fair pris, uanset om du er ude efter en ny sofa, seng eller tilbehør til hjemmet. Men hvis du er på udkig efter ekstra lave priser – eller bare holder af et godt tilbud – så kan du også tage et kig på vores tilbudsside. Her er der nemlig gode chancer for at finde både glasfade til dekorationer, bakker til pynt, bordskåle og andre dekorationsfade til nedsatte priser.