Kurv
Kurv
Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14

Børnemøbler og børnesenge på tilbud

Når børneværelset skal indrettes har de fleste fokus på både funktion, sikkerhed og naturligvis stil. De mindste børns værelser skal først og fremmest være indrettet, så der er god plads til leg og hygge. Det stiller krav til, at møblerne er fremstillet i materialer, der kan holde til, at sengen det ene øjeblik bare er en seng, mens den i næste øjeblik er omdannet til et sørøverskib, et slot eller hvad der nu hitter hos de yngste. 

Hos ILVA finder du udelukkende børnemøbler og børnesenge, der lever op til skrappe sikkerhedskrav. Så selvom du hos os finder både børnemøbler og børnesenge til skarpe tilbudspriser her, kan du være sikker på, at du køber møbler, der ikke udgør en fare for dine børn. Hver uge finder du forskellige tilbud på børnemøbler og -senge, så det er en god idé at være hurtig og slå til, når du finder børnenes nye møbler på tilbud hos os.

Find også sovesofaer og sækkestole på tilbud her

Til de lidt større børns værelser er en sovesofa ofte en foretrukket løsning. Her kan let gøre plads til overnattende kammerater om natten, mens sovesofaen om dagen kan slå sammen, så der er bedre plads til udfoldelse. 

Se eksempelvis det store udvalg af sovesofaer fra Innovation. her er der fokus på både design og funktionalitet, så I får nogle praktiske løsninger pakket ind i godt dansk design. Du finder hele det store udvalg af sovesofaer her.

Sækkestole er en favorit på mange børne- og ungdomsværelser. På børneværelserne indgår de ofte som et ekstra legeredskab, samtidig med at det er en oplagt hyggekrog, når der skal læses højt eller bare hygger. For de lidt større børn og unge kan sækkepuden være en ekstra siddeplads for gæster, når der skal spilles, snakkes eller ses TV.