Kurv
Kurv

2 og 3 personers sofaer

Populære sofaserier
Hjørnesofaer
Chaiselongsofaer
Flyder sofa
U-sofaer
4 personers sofaer
Sovesofaer
Modulsofaer
Sofasæt
Alle sofaer
Produkter: 89
Produkter:89
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Farve (betræk)
Materiale (Betræk)
Antal personer
Længde
Bredde/Dybde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 89
Loading...
Loading...

2 og 3 personers sofaer i alverdens farver

En stue uden en sofa, er ikke en rigtig stue. Sådan er der sikkert mange mennesker, der har det, og vi forstår det godt. Hos ILVA elsker vi sofaer, og vi har 100-vis af smukke sofaer i forskellige materialer, farver og designs. Så uanset hvordan du bor, og hvor meget plads du har, finder du med garanti en sofa i vores sortiment, som vil passe til din stue.

2 personers sofaer er som de lidt større 3 personers sofaer ideelle til den lille stue i en lejlighed. Her kan du slå dig ned efter en lang dag på job eller studiet og slappe af med dine yndlingsserie og en god kop kaffe. Hvad enten du er til den klassiske stil med rene linjer og afdæmpede farver, eller du er til de iøjnefaldende farver og vovede designs, finder du hos ILVA 2 og 3 personers sofaer, der er perfekt til netop din personlige stil.

Vælg en lækker 2 personers sofa til den lille stue

I selv den mindste stue drømmes der om en lækker sofa. Det kan være på kollegieværelset eller i den lille 1-værelses lejlighed, eller det kan være i sommerhuset eller kolonihaven, hvor man også gerne vil have mulighed for at synke ned i en komfortabel sofa. Og så er det da heldigt, at der er rig mulighed for at finde en fin lille 2 personers sofa, der kan passe ind i langt de fleste stuer. Se eksempelvis de fine veloursofaer, der findes i alt fra sart lyserød til mørk flaskegrøn. Eller hvad med en klassisk sofa med træstel? Eller en komfortabel 2 personers lædersofa? Uanset din stil og din smag, tør vi forsikre dig om, at også du kan finde noget i ILVAs store udvalg af 2 personers sofaer, som passer perfekt til netop dit hjem.

De små 2 personers sofaer er også blevet mere og mere populære i andre rum end stuen, fordi de netop ikke fylder alverden. Placér den i børneværelset, på reposet eller sågar i soveværelset og skab en hyggelig oase, hvor der er plads til afslapning.

Sammensæt en 2 og 3 personers sofa til et lækkert sofasæt

Hvis du drømmer om at indrette en hyggelig sofakrog, hvor der er plads til både venner og familie, er det oplagt at sammensætte to mindre sofaer i samme serie. På den måde er der god plads til sofahygge med brætspil eller film. Hos ILVA finder du flere serier, der rummer både en 2 og en 3 personers variant. På den måde er det let at vælge netop dine favoritter. Med det helt rigtige sofabord og måske en lækker lænestol, er der virkelig gjort klar til en hyggestund med de nærmeste. Vi har allerede samlet nogle af vores mest populære 2 personers og 3 personers sofaer i sæt til skarpe sætpriser her: Sofasæt

Du behøver naturligvis ikke vælge den sikre løsning ved at købe to sofaer i samme serie. Du kan gå din helt egen vej og matche to helt forskellige sofaer? Eller du kan gå den lidt mindre vilde vej og vælge to sofaer fra samme serie med i to forskellige farver? Det kan være med til at give din stue kant, når du sætter dit eget præg uden at tænke på normer.

Psst... Vi tilbyder også 4 personers sofaer, hvis en 2 og 3 personers sofa ikke lige er løsningen.