Kurv
Kurv
Produkter: 90
Produkter:90
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 90

2- og 3-personers sofaer i alverdens farver

En stue uden en sofa, er ikke en rigtig stue. Sådan er der sikkert mange mennesker, der har det, og vi forstår det godt. Hos ILVA elsker vi sofaer, og vi har 100-vis af smukke sofaer i forskellige materialer, farver og designs. Så uanset hvordan du bor, og hvor meget plads du har, finder du med garanti en sofa i vores sortiment, som vil passe til din stue.

2-personers sofaer er som de lidt større 3-personers sofaer ideelle til den lille stue i en lejlighed. Her kan du slå dig ned efter en lang dag på job eller studiet og slappe af med din yndlingsserie og en god kop kaffe. Hvad enten du er til den klassiske stil med rene linjer og afdæmpede farver, eller du er til de iøjnefaldende farver og vovede designs, finder du hos ILVA 2- og 3-personers sofaer, der er perfekt til netop din personlige stil.

Vælg en lækker 2-personers sofa til den lille stue

I selv den mindste stue drømmes der om en lækker sofa. Det kan være på kollegieværelset eller i den lille 1-værelses lejlighed, eller det kan være i sommerhuset eller kolonihaven, hvor man også gerne vil have mulighed for at synke ned i en komfortabel sofa. Og så er det da heldigt, at der er rig mulighed for at finde en fin lille 2-personers sofa, der kan passe ind i langt de fleste stuer. Se eksempelvis de fine veloursofaer, der findes i alt fra sart lyserød til mørk flaskegrøn. Eller hvad med en klassisk sofa med træstel? Eller en komfortabel 2-personers lædersofa? Uanset din stil og din smag, tør vi forsikre dig om, at også du kan finde noget i ILVAs store udvalg af 2-personers sofaer, som passer perfekt til netop dit hjem.

De små 2-personers sofaer er også blevet mere og mere populære i andre rum end stuen, fordi de netop ikke fylder alverden. Placér den i børneværelset, på reposet eller sågar i soveværelset, og skab en hyggelig oase, hvor der er plads til afslapning.

Sammensæt en 2- og 3-personers sofa til et lækkert sofasæt

Hvis du drømmer om at indrette en hyggelig sofakrog, hvor der er plads til både venner og familie, er det oplagt at sammensætte to mindre sofaer i samme serie. På den måde er der god plads til sofahygge med brætspil eller film. Hos ILVA finder du flere serier, der rummer både en 2- og en 3-personers variant. På den måde er det let at vælge netop dine favoritter. Med det helt rigtige sofabord og måske en lækker lænestol, er der virkelig gjort klar til en hyggestund med de nærmeste. Vi har allerede samlet nogle af vores mest populære 2-personers og 3-personers sofaer i sæt til skarpe sætpriser her: Sofasæt

Du behøver naturligvis ikke vælge den sikre løsning ved at købe to sofaer i samme serie. Du kan gå din helt egen vej og matche to helt forskellige sofaer. Eller du kan gå den lidt mindre vilde vej og vælge to sofaer fra samme serie, men i to forskellige farver. Det kan være med til at give din stue kant, når du sætter dit eget præg uden at tænke på normer.

Vi tilbyder også 4-personers sofaer, hvis en 2- eller 3-personers sofa ikke lige er løsningen.

Find en lille sofa til hyggekrogen

De fleste af os har i løbet af vores amatørkarriere som boligstylist i eget hjem stillet os selv en variant af dette spørgsmål: Hvad skal der stå i den skæve krog / det lille indhak i væggen / det aflange værelse? Vores bud på en løsning er en smal sofa.

Med en af vores små sofaer kan du nemlig hurtigt forvandle et ubrugt hjørne i stuen, køkken-alrummet eller teenageværelset til en hyggekrog. Vælg for eksempel en lille sofa med chaiselong, hvis du gerne vil smække benene op, mens du nyder en god bog. Eller skab hygge i selv helt små rum med en minisofa, hvor der lige er plads til to personer.

Det kan også være, at det nødvendigt med en mellemting mellem en 2-personers og 3-personer sofa, og det er der heldigvis også råd for: 2,5-personers sofaen. Faktisk finder du mange forskellige sofamodeller her på siden. For selvom du er er på udkig efter en lille sofa, har vi altid et stort udvalg.

Når du køber en minisofa hos os, kan du naturligvis vælge at få den leveret direkte hjem til dig (Se mere om levering). Men endnu en fordel ved denne type er, at det er en let sofa, som du nemt selv – eller med en anelse hjælp fra et ekstra sæt hænder– kan hente et vores bolighuse.