Kurv
Kurv

Cafesæt

Skab en hyggelig altan med et cafésæt fra ILVA, som er perfekt til de mindre uderum. Vores udvalg inkluderer alt fra træ til plast, og mange af vores caféstole kan stables for pladsbesparelse. Tilføj personlighed med lanterner, farverigt tilbehør og blomsterkrukker for at skabe din egen unikke udendørs oase.

Produkter: 16
Produkter:16
Vælg visning:
Viser 16 af 16

Cafesæt er perfekte til altaner og små hyggekroge

Hvis du er så heldig at bo i en lejlighed med altan, så drømmer du måske om at få plads til havemøbler derude, så du kan nyde foråret og sommeren udendørs. Til det formål er det oplagt at kigge på cafesæt, som typisk består af et lille cafebord med to tilhørende cafestole. De er oplagte som altanmøbler, fordi de ikke fylder så meget og derfor kan være på selv en lille altan. Hos ILVA kan mange af vores cafestole stables, så du kan nemt tage dine cafemøbler til side og bruge din altan til flere formål.
Cafesæt er også brugbare på terrasser eller i haver, hvor du gerne vil skabe en lille hyggekrog. Placer f.eks. et cafesæt et sted i skyggen. Således kan du nemt skabe et køligt spot i haven eller lave en hyggelig læsekrog.

Cafeborde og -stole til enhver smag

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af pladsbesparende havemøbler og cafesæt i forskellige størrelser og materialer. Fælles for dem alle er, at de er slidstærke, enkle i designet og har et moderne udtryk, der følger trenden inden for nordisk boligindretning.

Vores sortiment byder på alt fra cafésæt i træ til aluminium. Et cafésæt i træ har et klassisk og stilrent look, og derfor er der mange, der vælger cafebord og cafestole i træ. Når du vælger cafemøbler i træ, skal du dog være opmærksom på, at de kræver en smule vedligeholdelse for at forblive flotte år efter år. Vil du gerne slippe for vedligeholdelsen er det i stedet oplagt at vælge et cafésæt i f.eks. plast eller metal, der kun kræver rengøring ved behov.

Tip: Hos ILVA finder du mange smukke cafesæt, som sagtens kan passe ind i dit hjem. Om vinteren kan du bruge dine cafesæt som en del af din indendørs indretning. På denne måde skåner du også dine cafemøbler for uønsket slid i det barske vintervejr. Du kan lære meget mere om vores cafésæt og deres vedligeholdelse i vores havekatalog

Har du ikke mulighed for at tage dine cafemøbler ind i dit hjem, så anbefaler vi, at du opbevarer dem i et redskabsrum i vintermånederne.

Sådan giver du dine cafemøbler et personligt præg

Et cafesæt bidrager til at skabe en hyggelig stemning på altanen eller på terrassen. Herunder får du 5 tips til at skabe lidt ekstra hygge i dit uderum og give dit cafesæt et personligt præg.

• Pynt op med smukke lanterner
• Vælg boligtilbehør i dine yndlingsfarver
• Dyrk dine yndlingsblomster i plantekasser eller krukker
• Placer et par dekorative puder og en blød plaid i cafestolene
• Hæng en lyskæde rundt om altanens gelænder eller op i havens træer

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan skabe udendørs hygge omkring dit cafesæt – så slip kreativiteten løs og skab din egen personlige altan eller terrasse.