Kurv
Kurv

Havehynder

Investér i vores havehynder for at tilføre farve og komfort til dine havemøbler, uanset om du vil forny gamle møbler eller tilføje personlig stil til dit udendørs rum. Vi tilbyder et bredt udvalg af hynder i forskellige farver og designs, der passer til enhver indretning, samt slidstærke materialer, der tåler udendørs brug og kan vaskes. Udover hynder har vi også praktiske hyndebokse og andre haveartikler til at skabe en hyggelig og personlig haveoplevelse.

Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:
Viser 17 af 17

Hynder til dine havemøbler

Savner du lidt sommerlig kulør på terrassen og nogle mere komfortable havestole? Eller trænger dine gamle og slidte havemøbler til fornyelse, og er budgettet ikke til at skifte dem ud med nye? Så er vores havehynder den helt rigtige investering. Det er en billig løsning, der giver dig mulighed for at sætte dit helt personlige præg på din indretning.

Vi har et stort udvalg af hynder i mange forskellige farver og designs, så du kan finde nogle, der passer nøjagtigt ind i stilen i din bolig. Vores sortiment omfatter både havehynder til havestole, havebænke og altanmøbler. Køber du vores liggestole, følger der i mange tilfælde hynder med stolen, der er fremstillet nøjagtigt til den enkelte stol.

Det kan være fristende at bruge det meste af dagen og hele aftenen på altanen eller terrassen i de varme sommermåneder. Derfor er det vigtigt med gode og store puder, der kan støtte i ryggen, samtidig med at de skaber en varm og hjemlig stemning. Gode hynder til havemøbler er en nødvendighed, hvis du vil have det optimale ud af sommermånederne herhjemme.

Stort udvalg af havehynder

Selvom budgettet til udendørsarealerne er sparsomt, er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten. Vores puder og hynder er fremstillet i solide og slidstærke materialer, der kan tåle at blive brugt udendørs og kan vaskes, uden at farven eller faconen forsvinder. Du får med andre ord høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, når du køber dine hynder hos ILVA.

Udover hynder har vi et stort sortiment af alt, hvad du har brug for til haven, terrassen og altanen. Vi har blandt andet et stort udvalg af elegante og stilrene hyndebokse. En hyndeboks er et uundværligt møbel, hvis du har brug for et sted at opbevare dine hynder, når de ikke er i brug. Den plane overflade gør, at boksene også kan anvendes som eksempelvis et smukt blomsterbord.

Tag også et kig på vores haveborde, parasoller og krukker, og lad dig inspirere af vores brede udvalg. Så er du klar til de hyggelige stunder under åben himmel – i en hyggelig og personlig have – når sommeren kommer.

Køb havehynder på tilbud hos ILVA

Gå på opdagelse i vores tilbudsavis, og find et godt tilbud på netop det, du mangler til haven, terrassen eller altanen. Har du heldet med dig, har vi havehynder på tilbud netop i denne uge. Tilbuddene gælder, uanset om du handler i webshoppen eller i varehuset, og du kan naturligvis få leveret alle varerne direkte til døren, uanset hvor du handler.

Hos ILVA er god service en selvfølge. Derfor tilbyder vi alle kunder prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret – uanset om du køber dine hynder i varehuset, eller du køber dem online. Vi ser frem til at tage imod din bestilling!