Kurv
Kurv

Globepære & dekorative pærer

Produkter: 2
Produkter:2
Vælg visning:
Viser 2 af 2

Hvad er en globepære?

En globepære er en stor og dekorativ pære. Globepærer anvendes ofte i lamper, hvor pæren er synlig. Dette skaber et smart og anderledes udtryk. Hos ILVA kan du få en globepære i mange forskellige stilarter og størrelser. Man skal dog være opmærksom på, at langt de fleste globepærer produceres med e27 fatning, som er en relativ stor fatning. En globepære e27 er en god lyskilde, som skaber et flot lys i hjemmet. Globepærer findes både som LED globepærer og LED dekorationspærer, som også kaldes LED glødepærer.

Tip: Sammensæt en globepære med en stofledning med fatning og lav en klynge af store globepærer eller LED glødepærer. Det ser dekorativt ud og skaber blikfang i hjemmet.

Fordele ved LED globepærer

Der er flere fordele ved at vælge en LED globepære. Hos ILVA er alle vores pærer stort set LED pærer fremfor traditionelle glødepærer. LED globepærer og LED glødepærer har længere levetid end traditionelle glødepærer. Faktisk holder LED pærer op til hele 15 gange længere end de traditionelle glødepærer.

Værd at vide: Når du skal vælge, hvilken farvetemperatur din globepære skal have, så skal du kigge efter ”Kelvin” (K). En god tommelfingerregel er: jo lavere tal, desto varmere lys. Ønsker du en varm og hyggelig stemning i hjemmet, så kan du med fordel vælge et Kelvin tal på omkring 2.700.

Skab et hyggeligt lys med en dekorationspære

I dag vælger mange en globepære, fordi den skal fungere som dekorationspære eller en såkaldt dekopære. En dekorationspære er som regel synlig i lampen, hvilket gør at skaber blikfang. Dekorationspærer er perfekte til at skabe et hyggeligt og behageligt lys i hjemmet.

Hos ILVA finder du LED dekorationspærer, hvor du både får en pære med et dejligt lys samtidigt med, at du får en stor strømbesparelse. Mange af vores dekorationspærer giver et gyldent skær, som giver hygge i de mørke aftentimer. Vi anbefaler at indrette med dekorationspærer følgende steder:

- I læsehjørnet eller i hyggekrogen i stuen. Det er rart med et blødt lys i stuen, fordi det indbyder til afslapning, ro og samvær.

- Ved sengebordet i soveværelset. Dine øjne har ikke godt af at blive udsat for skarpt lys inden sengetid. Derfor er dekorationspærer gode, da de giver et afdæmpet lys.

- I entréen. Dekorationspærer i entréen skaber en indbydende stemning.

- På kontoret. Det er både dekorativt og praktisk at have en dekorationspære i din bordlampeskrivebordet. Dekorationspæren giver et godt læselys, der ikke blænder.

Hos ILVA har vi et stort udvalg af vintage LED dekopærer, hvor det ligner, at pæren har glødetråde. Derudover har vores vintage dekorationspærer røgfarvede glas, som gør dem unikke at se på. Vores sortiment byder også på smukke, detaljerige dekorationspærer, hvor pærens glas har forskellige slags mønstre. Disse mønstrede vintage pærer passer rigtigt godt sammen med lamper i messing f.eks. Ella bordlampe.

Psst.. Mangler du inspiration til belysning i hjemmet? Vi har lavet en stor guide til belysning, hvor vi har samlet en masse nyttig viden om belysningsformer, gode tips, kreative idéer, lampetrends, en guide til at finde den rigtige pære og meget mere. Du kan læse blogindlægget Lad der blive lys i dit hjem lige her.