Kurv
Kurv

Havebænke

Find din drømmehavebænk hos ILVA og skab en hyggelig atmosfære i haven. Vores brede udvalg af bænke i forskellige materialer og designs sikrer, at du kan finde den perfekte bænk, der passer til din stil og have. Vores havebænke kan både bruges for sig til et enkelt hvil, men kan også erstatte havestole og fungere som flere siddepladser i én. 

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Dekorative havebænke

Mange husejere drømmer om at sidde på en havebænk i haven på en varm sommerdag, mens de nyder duften af nyslået græs og lytter til fuglene, der synger. Den drøm kan blive til din virkelighed nu – hvis du har haven, har vi havebænken. Vi har et bredt udvalg af bænke i mange forskellige former, farver og materialer, så du kan finde netop den bænk, der passer ind i din have.

En havebænk skaber en hyggelig stemning i haven. Uanset om haven er velplejet med nyslået græs og tilplantede blomsterbede, eller om haven vokser vildt og frodigt som en jungle sydpå. Bænken kan stå ved det moderne hus med store vinduespartier og stilrene flader, eller den kan stå ved det lille sommerhus med en tilhørende lille og vild have.

Havebænken passer ind alle steder, hvor den spreder ro og opmuntrer til et lille hvil i løbet af en travl dag. Har du en stor terrasse, kan en bænk være et godt og anderledes alternativ til de traditionelle havemøbler. Stiller du et bord imellem to bænke, fungerer disse perfekt som et samlingspunkt for hele familien, der indbyder til hyggelige stunder under åben himmel i de lune sommermåneder. Se også vores udvalg af havestole.

Vælg den rette havebænk

Uanset om du er til hvide, sorte eller naturlige havebænke, så finder du hos ILVA med sikkerhed en havebænk, der passer ind i din personlige boligindretning. Vi har både den klassiske træbænk i mahogni eller akacietræ såvel som moderne bænke i fibercement, der udspringer af de nyeste nordiske trends inden for boligindretning.

De enkle og stilrene designs gør, at en havebænk fra ILVA passer ind i enhver have, og den kan uden besvær sættes sammen med andre havemøbler. Du behøver derfor ikke at udskifte alle havens møbler, blot fordi du drømmer om en flot bænk som en del af havens indretning. Vores bænke er alle lavet af kvalitetsmaterialer, der kan holde til det slid, som et dagligt brug medfører. Det danske klima stiller også sine krav til de materialer, som vores havebænke er fremstillet af. Uanset hvilken type bænk du vælger, er det en god idé at sætte sig ind, hvordan du på bedste vis vedligeholder den. Der er hjælp at hente i vores guide om havemøbler her: Gode råd om havemøbler, eller du kan besøge vores inspirerende havekatalog

Køb havebænke på tilbud hos ILVA

Vi har altid et bredt udvalg af havemøbler på tilbud, og hvis du er heldig, har vi havebænke på tilbud i denne uge. Se alle de andre gode tilbud i vores tilbudsavis – måske kan du finde et sæt dekorative hynder til havebænken eller forskelligt havetilbehør og krukker, der kan pynte i haven. Vi tilbyder alle kunder retur- og fortrydelsesret, for hos ILVA er god service og konkurrencedygtige priser en selvfølge.