Kurv
Kurv

Sengetæpper

Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 7 af 7

Giv soveværelset kulør og karakter med et sengetæppe fra ILVA

Soveværelset er hjemmets mest private rum, og især når vi får gæster, er det rart at kunne gemme det rodede sengetøj af vejen. Men også fordi soveværelset er det sted, vi trækker os tilbage til, når vi har brug for fred og ro, er det skønt at kunne hvile ud i ordentlige omgivelser. Her er et smukt sengetæppe nøglen. Ikke alene skaber det et harmonisk udtryk, men det er også en billig og effektfuld måde at give dit soveværelse nyt liv, hvis du har brug for lidt fornyelse eller en glad farveklat i værelsets neutrale nuancer.

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af smukke sengetæpper, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer efter de seneste trends inden for tekstil og design. Husk at være nænsom, når du vasker dit tæppe, så forbedrer du chancen for, at det holder både farve og facon mange år frem i tiden.

Sengetæpper - en rolig baggrund eller et sjovt blikfang

Et hvidt sengetæppe fra ILVA er en klassiker, der virkelig skaber harmoni og ro i dit soveværelse. Eller vælg et sengetæppe med et iøjnefaldende mønster eller farve for at skabe et mere levende look i soveværelse. En anden løsning er at lægge et par dekorative pyntepuder oven på sengen i matchende materiale eller en helt anden, spændende farve. Vores store udvalg bliver løbende og opdateret med flere flotte modeller, så du har altid mulighed for at finde nyt, spændende tekstil til soveværelset.