Kurv
Kurv

Sofa tilbehør

Produkter: 69
Produkter:69
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 69

Skab ekstra komfort med det rette sofatilbehør

Med det rette sofatilbehør kan du opnå en ekstra god komfort i din sofa. En nakkestøtte er ideel som sofa tilbehør, da det medvirker til en bedre siddekomfort imens du ser TV eller læser en bog i sofaen. Hvis du har tendens til at få ondt i din nakke og dine skuldre, så er en nakkestøtte et perfekt tilbehør til din sofa.

Hos ILVA finder du nakkestøtter, som matcher vores sofa-serier. Hvis du har en ILVA sofa, er der altså mulighed for at finde en nakkestøtte, som passer perfekt til din sofa. På denne måde behøver en nakkestøtte ikke gå på kompromis med sofaens flotte udtryk.

Et andet sofatilbehør, som giver ekstra komfort, er fodskamlen. En fodskammel giver muligheden for at hvile dine ben. På denne måde kan du slappe helt af og lade dine batterier op på ny.

Praktisk tilbehør til sofaen

Mangler du ofte et sted at placere din bog, din mobiltelefon eller din kaffekop, når du slapper af i sofaen? Med en flytbar armbakke kan du skabe en stabil overflade, hvor du roligt kan placere din kop eller andre småting. En armbakke er et godt sofatilbehør til dig, som har et lille sofabord og ofte mangler lidt ekstra bordplads.

Giv din sofa kærlighed

Din sofa kan holde sig pæn i mange år, hvis blot du husker at give den lidt kærlighed indimellem. Du kan give din sofa kærlighed ved at købe sofa tilbehør såsom plejemidler. Plejemidler medvirker til, at din sofa får en længere levetid. For at give din sofa den rette pleje skal du vælge et plejesæt, som passer til betrækket på din sofa. Hos ILVA kan du få plejemidler til både stofbetræk og læderbetræk.

Du kan læse om pleje og vedligeholdelse af de forskellige betræk i vores plejeguide.

Hos ILVA finder du et bredt udvalg af plejemidler, nakkestøtter, fodskamler og fleksible armbakker