Kurv
Kurv

Havetilbehør

ILVA tilbyder et bredt udvalg af holdbart havetilbehør og brugskunst til terrassen, altanen og haven. Alle designet med nordisk inspiration og fremstillet af materialer, der tåler det danske vejr. Udvalget omfatter også mindre havemøbler samt kunstige planter og dekorative potter, der kan skabe en indbydende atmosfære i haven året rundt.

Produkter: 106
Produkter:106
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 106

Tilbehør til haven

Hos ILVA har vi et bredt udvalg af havetilbehør og brugskunst til terrassen, altanen, udestuen og haven. I vores sortiment finder du blandt andet potter, underskåle, blomster, udendørstæpper og bakkeborde i enkle og stilrene designs, der passer til ethvert hjem og enhver boligstil. Tilbehøret er fremstillet i holdbare og slidstærke materialer, der tåler det danske sommervejr.

Kvalitet er nøgleordet for alle vores produkter. Vi garanterer således, at produkterne har en lang holdbarhed, så du får glæde af dem i mange år frem. Vores designs er enkle og funktionelle – inspireret af nordisk stil inden for boligindretning – og hos os finder du derfor et bredt udvalg af sæsonens mest trendy farver og udtryk.

Foruden havetilbehør har vi et stort udvalg af møbler til haven. Vores sortiment rummer blandt andet haveborde, havestole, loungemøbler og liggestole. Vi har derudover en række altanmøbler til dem med små behov, der gerne vil supplere havetilbehøret med et enkelt lille møbel eller et lille havemøbelsæt. Se også vores mange parasoller, krukker, hynder og væksthuse.

Brugskunst til haven

Havetilbehøret er prikken over i’et, der skaber hygge og liv i haven og fuldender det visuelle udtryk. Netop kombinationen af blomster, planter og brugskunst gør haven indbydende og spændende at opholde sig i. Ikke mindst om vinteren, hvor alle planter og blomster er visnet ned, og hvor brugskunsten derfor træder tydeligt frem med sin formfuldendte æstetik.

Vores sortiment rummer enkelte naturtro, kunstige planter, til dig der gerne vil have noget grønt at kigge på hele året, eller til dig der bare ikke er så god til at få vandet dine planter. Køb hertil en smuk potte i plastfiber, metal eller flettet pil – så har du en dekorativ plante, der ser frodig ud hele året, men ikke kræver nogen form for pasning eller vanding udover en støvklud i ny og næ.

Køb havetilbehør på tilbud hos ILVA

Vi har altid masser af gode tilbud på møbler, udstyr og tilbehør til haven. Find alle de gode tilbud i vores tilbudsavis, eller se en oversigt over havetilbehør på tilbud netop nu. Tilbuddene gælder naturligvis uanset, om du shopper online eller i vores varehus.

Husk, at du som kunde hos ILVA får prissikkerhed samt retur- og fortrydelsesret på alle produkter – og det gælder uanset, om du handler online i vores webshop, eller om du handler i et af vores mange danske varehuse. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Du er naturligvis også velkommen til en snak med vores kunderådgivere i dit lokale ILVA-varehus.