Kurv
Kurv
Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 13 af 13

Slidstærke naturtæpper

Hos ILVA er vores naturtæpper lavet i jute. Jute er naturlige tekstilfibre, hvor fibrene kommer fra juteplantens stilk. Naturtæpper lavet i jute er meget slidstærke. Dette gør, at naturtæpper i jute er nemme at rengøre og er mere hårdføre, når det bliver udsat for snavs og slid. Pletter er desuden ikke iøjnefaldende på naturtæpper i jute. Derimod vil tæppet blot få en flot, naturlig patina fra pletter, snavs og slid. Der er altså mange fordele ved et naturtæppe i jute. En anden fordel er, at jute ikke tager imod lugt. Et naturtæppe i jute holder sig altså pænt i mange år.

Et naturtæppe er både dekorativt og praktisk

Naturtæpper kan bruges dekorativt i indretningen. Tæpper er en hurtig og nem måde at skabe blikfang i indretningen på eller blot få lidt fornyelse i hjemmet. Udover at fungere dekorativt, så er tæpper også praktiske. Tæpper er nemlig behagelige at gå på, og de forbedrer akustikken i rummet.

Hvis du ikke har gulvvarme i hjemmet, så er det desuden rigtigt dejligt at have tæpper på gulvet, da tæpper giver varme til fødderne. Et naturtæppe er særligt anvendeligt og praktisk at have på børneværelset, da naturtæpper giver et solidt underlag, som skåner gulvet mod slid og er perfekt til leg.

ILVAs naturtæpper passer til alle indretningsstile, fordi de er enkle og har et naturligt look. De passer specielt godt ind i nordiske og minimalistiske indretninger med deres fine, flettede mønster.

Skab liv i indretningen med et naturtæppe

Ved at indrette med et naturtæppe kan du skabe liv i hjemmet og give indretningen et frisk pust. Et naturtæppe kan bruges i alle hjemmets rum.

Er din sofa mønstret? Så vælg et enkelt naturtæppe uden mønster for at skabe et harmonisk udtryk. Hvis din sofa derimod er ensfarvet og uden mønster, så kan overveje vores Juska tæppe, som giver mere spil i indretningen. Vores Juska naturtæppe er et dekorativt tæppe, der skaber blikfang og personlighed i dit hjem. Juska naturtæppe har de smukkeste jordtoner og et spændende mønster. Du kan også sagtens bruge Juska tæppet under spisebordet eller under dit skrivebord på kontoret.

Hvis du har et rundt sofabord eller spisebord, kan du med fordel vælge et rundt naturtæppe for at skabe et smukt udtryk. Derudover er runde naturtæpper helt perfekte til at skabe små zoner i dit hjem. De små zoner vil give dig en fornemmelse af en god rumfordeling, og dine rum vil syne større.

Find det helt rigtige tæppe

Hos ILVA har vi et stort udvalg af naturtæpper i forskellige faconer, størrelser og nuancer. Udover naturtæpper har vi også et bredt udvalg af skindtæpper, ryatæpper og kelimtæpper. De fås både i firkantede og runde faconer, med og uden frynser samt i forskellige farver og mønstre. Så du kan helt sikkert finde et smukt tæppe, som vil passe godt ind i dit hjem og din indretningsstil.

Bonus info: Vi har løbende gode tilbud på tæpper, så du kan med fordel holde øje med vores tilbudsside.