Kurv
Kurv
Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

En lanterne til dag og nat

Enhver, der har tilbragt mange lune sommeraftner på terrassen, ved, at der ikke findes noget bedre. Hvis du tager en god håndfuld venner, tilsætter lidt grillede pølser, kartoffelsalat og rosévin på køl, så har du opskriften på en perfekt sommeraften. Hvis der er én enkelt ting, som kunne være toppen af kransekagen på sådanne aftner, så er en lanterne eller to. Levende lys er ikke kun forbeholdt vintermånederne – med lanterner får du også den hyggelige og varme belysning om sommeren, der fuldender enhver aften. I dagtimerne, hvor det levende lys holder pause, så kommer din lanternes detaljer til sin ret. Ikke nok med, at lyset fra en lanterne er med til at skabe en hyggelig stemning, så er den også enormt dekorativ. En lanterne er bare én af de små, men vigtige detaljer til indretningen af haven eller udestuen. Et hus føles ikke som et hjem, før nips og personlige pynteting er strategisk placeret – og dette gælder også haven. Heldigvis har ILVA et bredt og moderne udvalg af lanterner til udendørs brug. Her kan du virkelig slippe fantasien løs, så din have kan blive pænere end naboens. Det gode ved en lanterne er, at sådan et vidunder ikke koster alverden. Derfor kan du nemt og hurtigt pifte haven op uden at skulle finde den store pengepung frem.

ILVAs webshop har åbent døgnet rundt, og vi leverer gerne alle dine nye sager til døren. Og hvis ikke det var nok, så er der masser af indretningsinspiration at hente her på siden. Der er derfor ingen undskyldninger for at have en kedelig have. Slå dig løs i blandt ILVAs moderne og inspirerende sortiment; du bliver med garanti ikke skuffet!

Lanterne for enhver smag

Uanset hvilken en stil, som du gerne vil have på din altan eller i din have, så har ILVA med garanti nogle lanterner, der vil pryde din indretning. Vi har både de elegante lanterner, der vil passe perfekt til de hvidmalede havemøbler, og de stilrene lanterner, der er intet mindre end geniale til den moderne indretning. Lad krukkerne og plaiderne matche den nye kobberfarvede lanterne - så er du garanteret en veldekoreret og gennemført terrasse. Trænger dine havemøbler til at blive udskiftet, så er der hjælp at hente her på siden. ILVA har med garanti det største og mest inspirerende sortiment af havemøbler, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.