Kurv
Kurv
Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

Skab det bedste førstehåndsindtryk af dit hjem

Entréen er enten hjemmets første eller sidste rum. Det er her, hvor du bliver budt velkommen, og det er her, hvor der bliver sagt farvel. Entréen er derfor et rum, der kræver en lille indsats, hvis du gerne vil give et godt førstehåndsindtryk af dit hjem. Et godt førstehåndsindtryk kan hurtigt skabes, hvis der er ryddeligt i rummet. Der er ikke noget værre end at blive budt velkommen af et rodet og kaotisk rum, hvor jakkerne flyder på gulvet, og skoene ligger i en stor bunke.

Ethvert møbel, der kan skabe orden i en entré, vil derfor blive modtaget med åbne arme. Apropos arme, skal du nu introduceres for en stumtjener. Dette lodrette entrémøbel giver dig en ekstra hånd, når du har brug for det. En stumtjeners praktiske arme kommer dig til undsætning, når tasken, jakken eller paraplyen skal opbevares.

Entréen er typisk ikke husets største rum. Uanset, om du bor i en lille 2-værelses lejlighed eller en forstadsvilla, kan du sagtens sidde inde med en meget lille entré til trods for, at dette rum skal have mange forskellige funktioner. Af den grund er pladsbesparende møbler til entréen noget af det, som ILVA har et stort fokus på. Her kommer en stumtjener ind i billedet. Nok er en stumtjener praktisk og flot, men den er også aldeles god til de mindre rum. Med en diameter på størrelse med et gennemsnitligt menneske, er en stumtjener et oplagt valg, hvis du er i pladsmangel. Med en stumtjener udnytter du rummet lodret og derved undgår at have for meget på vægge og gulv, som hurtigt kan komme til at fylde. I kombination med en hattehylde, en bænk og knager, så er du godt klædt på til at gennemføre indretningen af entréen.

Entréens suverænt bedste møbel

Entréens stumme og hovedløse tjener er derfor aldeles smart. Aldrig har det været nemmere at holde dine jakker fra gulvet. Selvom en stumtjeners funktionalitet er mere end rigeligt til at få dig overbevist, så har ILVA endnu mere oppe i ærmet. For det første er vores side utroligt inspirerende og kan hjælpe dig godt på vej med indretningen, både af entréen, men især også af hjemmets resterende rum. Hurtigt og nemt kan du skabe en helstøbt indretning, hvor den røde tråd går igennem alle husets rum. Det gælder uanset, om du er til klassisk minimalisme eller tidens tendenser. Det smarte er, at du kan indrette hele dit hjem uden at skulle forlade din bløde sofa. Du kan nemlig overlade alt det praktiske og hårde arbejde til os, så du bare skal koncentrere dig om alt det sjove. Vi kan nemlig både levere, montere og bortskaffe dine gamle møbler. Det er nemlig det, vi kalder god service. Så slip fantasien løs her på siden, hvor vi har sørget for, at funktionalitet og design går hånd i hånd.