Kurv
Kurv

Sengetilbehør

Produkter: 162
Produkter:162
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 162

Tilbehør til din seng

Hos ILVA finder du et stort udvalg af sengetilbehør, som skaber rammerne for et komfortabelt og indbydende sovemiljø. Hos ILVA ønsker vi, at alle får en god nattesøvn. Med sengetilbehør kan du gøre en stor forskel for din nattesøvn. En god nattesøvn kræver ikke blot en god seng. Du har også brug for en topmadras, som passer perfekt til dig og din krop. To kroppe er ikke ens, og det samme gælder for madrasser. Derfor kan du finde et stort udvalg af madrasser hos ILVA. Vi har både bløde og mere faste madrasser, så du kan sagtens finde en madras, der vil give dig en god liggekomfort. Derudover kan du øge komforten ved at tilkøbe en sengegavl. En sengegavl er både et praktisk og dekorativ tilbehør til sengen. En sengegavl med et blødt materiale kan give et behageligt ryglæn, når du sidder op i sengen. En sengegavl vil indbyde til at sidde og læse en god bog inden sengetid. Derudover rammer en sengegavl sengen ind, så det fremstår som et dekorativt møbel. Du kan også tilføje en sengeramme for at skabe en gennemført indretning.

Skab et hyggeligt soveværelse

Har du købt en ny seng, så bør du overveje at købe sengetilbehør for at pifte soveværelset op. Sengetilbehør såsom et sengebord er uundværligt. Sengebordet kan medvirke til at skabe hygge ved at stille en vase eller en fyrfadsstage på bordet. Derudover er det praktisk, da du kan have et glas vand, bøger, læsebriller eller en håndcreme tæt på dig. På denne måde slipper du for at rejse dig, når du har lagt dig godt til rette i sengen. Hos ILVA har vi sengeborde med skuffer eller låger, så du har mulighed for at gemme dine småting væk og dermed skabe orden og ro i dit soveværelse.

For at skabe prikken over i’et i soveværelset kan du tilføje sengetilbehør såsom sengetøj, sengetæpper, puder, plaider og andre sengetekstiler. Tilbehør til sengen kan skabe en masse hygge i rummet. Det kan være de små detaljer, som gør de helt store forskelle. Du kan også vælge at skifte sengebenene ud på din seng, hvis du ønsker et andet udtryk. Det er nemt og kan gøre en stor forskel. Sengeben giver et let udtryk, og du kan finde et væld af forskellige sengeben hos ILVA f.eks. sengeben i stål og træ.

Psst.. Hvis du har brug for vejledning til at finde det rette sengetilbehør, så tag gerne fat i vores medarbejdere i bolighusene eller skriv til os via vores online chat.