Kurv
Kurv
Produkter: 1
Produkter:1
Vælg visning:
Viser 1 af 1

Praktiske armlænsbakker til din sofa

Armbakker. Det er ikke sikkert, at du har stiftet bekendtskab med denne lille tilføjelse til din sofa før. Men vi tør godt love, at hvis du først har vænnet dig til at have en armlænsbakke på din sofa, så er det svært at vænne sig af med det igen. 

En armlænsbakke bliver et ekstra lille bord i stuen, hvor der er plads til at stille eksempelvis slikskålen eller alt det andet, du gerne vil have indenfor rækkevidde på. En armlænsbakke er lavet af sammenhængende lameller, der følger sofaens konturer således, at armlænsbakken passer perfekt til sofaens armlæn. De individuelle lameller er flade, hvilket betyder, at når de følger armlænets vandrette flade, skaber de et lille bord. Vupti – så har du et solidt lille bord, hvor du kan stille din kaffe eller lægge fjernbetjeningen lige ved din side. Så er det slut med at skulle rejse sig op fra den bløde sofa for at stille kaffen på sofabordet. Nu kan du få en lille bakke ved din side, så du fortsat kan læne dig tilbage og slappe af. Smartere bliver det vidst ikke. D

Oplev komforten ved en armpude

Mange benytter puder i forskellige udformninger og designs til at skabe ekstra komfort i sofaen. I ILVA finder du et stort udvalg af pyntepuder til din sofa, så du kan pifte sofaen op med lækre, bløde tekstiler i tidens mest trendy farver. Men du finder også deciderede armpuder, der matcher nogle af vores populære sofaserier. På den måde kan du skabe et fuldendt udtryk i din nye sofa, samtidig med at du øger siddekomforten.