Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 4 af 4

Produkter du sidst har set

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til din egen stue

Vælg det perfekte sofabord til din stue

3 tips til læsehjørnet

Opdater stuen - billigt og lynhurtigt

Armlænsbakker – dagligstuens vidunder

Armbakker. Du ved højst sandsynligt ikke, hvad det er for en størrelse, og det er der ikke noget at sige til. Armbakker er ikke ligefrem et ord, vi bruger hver dag. Selvom du ikke er bekendt med dette vidunder til stuen, så er det med garanti et lille møbel, som du står og mangler. Armbakker er stuens små helte, men har slet ikke fået den anerkendelse, som de fortjener. Derfor skal du nu introduceres for stuens mirakel, som vil ændre din hverdag for altid. Før du læser videre, vil vi lige give en lille advarsel: når du først har stiftet bekendtskab med en armlænsbakke, så vil du aldrig kunne undvære sådan en igen. Det er en ven for livet.

Stuens ekstra bord

Ordet ligger op til, at en armlænsbakke er en bakke til armlænet – og det er også fuldstændigt korrekt. En armlænsbakke er lavet af mange sammenhængende lameller, der er så gennemtænkte, at det halve kunne være nok. Disse smarte lameller følger sofaens konturer således, at armlænsbakken passer perfekt til sofaens armlæn. De individuelle lameller er flade, hvilket betyder, at når de følger armlænets vandrette flade, skaber de et lille bord. Vupti – så har du et solidt lille bord, hvor du kan stille din kaffe eller lægge fjernbetjeningen lige ved din side. Så er det slut med at skulle rejse sig op fra den bløde sofa for at stille kaffen på sofabordet. Nu kan du få en lille bakke ved din side, så du fortsat kan læne dig tilbage og slappe af. Smartere bliver det vidst ikke. Der er utallige muligheder med en armlænsbakke. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Her kan tallerkenen stilles, når aftensmaden bliver spist foran tv’et. Slikskålen passer også perfekt til denne plads i sofaen, da bland-selv-slikken bare smager bedst, når skålen befinder sig indenfor en arms længde. Når du først har lagt dig til rette i sofaen, behøver du aldrig at rejse dig igen takket være armlænsbakken.

Armlænsbakker gør livet meget nemmere

Armlænsbakker holder livets vigtigste ting indenfor en overskuelig afstand, hvilket gør dit liv meget nemmere. Prisen for en armlænsbakke er langt mindre end værdien af sådan en hjælpende hånd, der ganske sikkert ikke kan måles i penge. Armlænsbakker er derfor den helt store gevinst uden sidestykke og dette bliver kun bedre, når nu ILVA har armlænsbakker i alverdens farver og materialer. Klar akryl kan bruges til sofaer af alle materialer, hvorimod egefiner skiller sig ud fra mængden og giver kant til indretningen. En armlænsbakke er derfor ikke kun et spørgsmål om funktionalitet – det er også et spørgsmål om stil og smag. Vil du matche armlænsbakken med stuens resterende indretning, så det skaber den famøse røde tråd? Eller måske er du mere til kontraster, hvor en armlænsbakke i sort melamin vil vække opmærksom i den lyse og skandinaviske indretning. Uanset hvilken en stil du fører i din dagligstue, så har vi armbakken, der passer.