Kurv
Kurv
Produkter: 27
Produkter:27
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 27

Frisk hverdagen op med nye spejle til hjemmet og familien

Spejle fås i alle mulige udgaver. Firkantede, aflange, runde, kreative og små. Uanset, hvad du søger, så har ILVA en god løsning til dig. Se for eksempel de flotte og populære modeller med metalramme, eller et gulvvippespejl til entreen, som kan vinkles, så det ser ud som om, rummet er blevet større end før. I stuen kan det være både praktisk og en del af din æstetik. Vores Cobber design spejle er flotte og et elegant kunstværk i sig selv, og kan gøre enhver kedelig væg rigtig flot at se på. I Snehvide forbinder man spejle med forfængelighed – men dit hus kan også forvandles på næsten magisk vis og blive lysere og se meget større ud, hvis du anvender dem på de rigtige vægge. ILVA altid har et kæmpe sortiment, så der er noget for enhver smag.

Boligtilbehør er ikke altid det du tænker på først, når du skal indrette dit hjem - men det er det, der giver dit hus sjæl. En type boligtilbehør der både bringer funktion og dekoration i hjemmet er spejlet – en undervurderet men uundværlig genstand for de fleste. Både store som små kan have glæde af et spejl på værelset. De klassiske firkantede spejle passer ind over alt i hjemmet og til enhver ejer. Er man mere til det romantiske look kan de runde spejle være et godt køb – de fås med og uden rammer, afhængig af hvor meget du ønsker, at det skal pynte. Rammerne kan være særdeles dekorative og nogle fås endda i abstrakte, kunstneriske designs så din personlige stil kan skinne igennem.

Spejle med funktion og design

ILVA’s mange spejle kommer i alle størrelser og farver, som f.eks. de minimalistiske spejle der let kan integreres som en del af det eksisterende look, der kommer i neutrale farver som sort, hvid, sølv og guld. Nogle af vores spejle har fødder og kan derfor stå selv. Denne type spejl kan passe ind på bordet i badeværelset og blive dit nye yndlings makeup spejl, så du er sikret en fejlfri makeup.

De store spejle er perfekte til vægmontering, så man kan se sig selv i fuldfigur – en god hjælp i en travl hverdag hvor man skal være sikker på at alt sidder som det skal. Familiens teenagedatter kan hurtigt tjekke at håret sidder som det skal, inden hun stryger ud af døren i skole, og når du kort tid efter selv drøner af sted kan du sikre dig at det sæt tøj du har sammensat rent faktisk også matcher, at der ikke er pletter, huller eller andet som du ville ærgre dig over når først du ankommer på arbejde. Nogle af de store spejle går fra gulv til loft, og kan således både være pladsbesparende og praktisk når der bl.a. skal støvsuges.

Spejle tjener mange formål, og de kan uden tøven passe ind i alle hjemmets rum såsom soveværelset, entreen, badeværelset eller hvor end du har brug for det. Fælles for alle spejle er, at de udover den åbenlyse funktionalitet også pynter i hjemmet, og de kan nemt matche med det eksisterende boligpynt. Drømmer du om lidt fornyelse? Så prøv at dekorere med spejle steder du normalt ikke ville have dem. Det lukker mere lys ind og får samtidig rummet til at fremstå større – et smart trick til små værelser. Det er en nem måde for studerende at få en lille lejlighed til at virke større, men det kan også fuldende looket i et hjem, du har beboet i årevis. Et spejl for lidt kan virkelig mærkes, men du kan sjældent have for mange.

Hos ILVA garanterer vi at vores priser på spejle er konkurrencedygtige, samt at der altid er tale om god kvalitet så du kan være sikker på at gøre et godt køb. Du kan her på siden finde nye spejle der kan give mere dybde og dimension til ethvert rum, og som kan reflektere stilen i dit hjem. Skal du have nyt pynt der matcher dit nye spejl, så kan du fuldende stilen og indretningen i dit hjem med vores udvalg af hyggeligt, stilet og altid dekorativt boligtilbehør.