Kurv
Kurv

Populære havemøbelserier

Fra afslappende loungesæt og solsenge til elegante spiseområder. Vores sortiment er designet til at opfylde dine drømme om det perfekte udendørs rum. Uanset om du foretrækker en moderne æstetik, rustik charme eller minimalistisk elegance, finder du noget, der passer til din smag og stil hos ILVA. Nedenfor finder du vores mest populære havemøbelserier, som alle kommer i et væld af designs og materialer, så du kan skabe det udendørs rum, der afspejler din stil og behov. 

fleksible plastlameller 

CLICK er en serie af havestole i et moderne udtryk med plastlameller, som sikrer optimal støtte og komfort. CLICK serien findes i mange farver farver og modeller, og der kan tilkøbes hynder, som passer til stolens udformning. Med sit metalstel, armlæn i bambus og lameller i plast, egner serien sig særdeles godt til at stå udendørs, og møblerne er nemme at vedligeholde. 

I CLICK serien finder du både havestole, positionsstole, gyngestole, solstole, loungestole, skamler, og hynder, så du har rig mulighed for at forvandle din have eller terrasse til et afslappende uderum. 

Se CLICK serien

En stabil og karakteristisk bestseller

LANGKAWI er blandt vores absolutte bestsellers - og med god grund. Møblerne er udformet i eukalyptustræ med de karakteristiske fingertapsamlinger, kombineret med smukke tekstiler. Designet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Selv når du tager hynderne ind, kan LANGKAWI stå og klæde terrassen med sit skarpe udtryk. I serien finder du både loungestol, solseng, loungesofa, samt et stilrent sidebord, så du kan skabe et ensartet look på terrassen. LANGKAWI møblerne findes i enten en mørkebrun-olieret eller neutral-olieret variant med hhv. mørkegrå eller lysegrå hynder.  

Robust skønhed: Eukalyptustræets tidløse charme i haven

Eukalyptustræet er en ideel kilde til fremstilling af holdbare og elegante havemøbler. Dets naturligt resistente træ gør det perfekt til udendørs brug, hvor det kan modstå vind og vejr og samtidig bevare sin skønhed. Med et sæt havemøbler lavet af eukalyptustræ tilføjer du ikke kun et tidløst touch til dit uderum, men du investerer også i kvalitet, der varer. Eukalyptustræets karakteristiske mønster og varme farver giver din have et sofistikeret præg og skaber en behagelig atmosfære til afslapning og underholdning udendørs.

Praktisk, smukt og vedligeholdelsesfrit 

CALVI loungemøbelserie er skabt i naturfarvet polyrattan, som passer ind i alle haver. Derudover er polyrattan et materiale, der kan stå ude hele året, og som udgangspunkt er vedligeholdelsesfrit. CALVI serien er kubistisk og minimalistisk og giver et moderne og roligt udtryk til dit uderum. Med sine mange delelementer kan du nemt sammensætte dine CALVI loungemøbler, og du kan rykke rundt eller tilføje, som behovet ændrer sig. Hynder i off white polyester medfølger, og du finder også en matchende hyndeboks i serien. 

Se hele CALVI serien

Dobbelt elegance: ESTELLE i lys eller mørk

Hos ESTELLE er designet gennemtænkt ned til mindste detalje. Aluminiumsstellet sikrer, at du ikke skal bekymre dig om at lade sættet stå udenfor i det skiftende, danske vejr. ESTELLE serien findes i en lys version med sandfarvede hynder og armlæn i ubehandlet teak og i en mørk version med mørkegrå hynder, armlæn i FSC ® -certificeret eukalyptus og sort ramme. Med både loungehavesæt, solsenge, sideborde, haveborde - og bænke kan du indrette dig med et stilrent og praktisk design hele året rundt. 

FSC – for ansvarligt træ

FSC ® er en certificeringsordning til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for, at træet kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC ® bakkes op af anerkendte NGO’er som WWF Verdensnaturfonden og Verdens Skove.

Vælg FSC ® og gør en forskel.

Skab et unikt loungeområde

Med NESTOR kan du danne de mest indbydende rammer på terrassen. Loungesættets stilrene form giver en indbydende løsning, og de mange kombinationer med midter, - ende, - og hjørnemoduler giver dig uendelige muligheder for, hvordan du kan arrangere dig på terrassen. Ændrer dine behov sig, kan du nemt og hurtigt flytte rundt. NESTOR loungesæt har hynder med 'quick dry foam', så du kan lade dem ligge ude, selv om der skulle komme en byge. 

Skabt til at stå ude 

Med Korius er der plads til hele familien, lige meget hvor mange I er, for de lette moduler kan sættes sammen på mange måder, så hele familien kan sidde godt. Modulsofaen er skabt uden løse hynder, der skal slæbes ud og ind. Derudover er KORIUS udviklet i 'quick dry foam', som vandet kan løbe direkte igennem, og sofaen tørrer derfor hurtigt igen, hvis det danske sommervejr ikke arter sig. KORIUS er til dig, der vil bringe den hyggelige indendørsstemning med udenfor og samtidig bevare den gode komfort og æstetik. 

Skandinavisk design med ekstra kant

Med HORIZON har vi skabt en loungeserie i et skandinavisk design med ekstra kant. Her er lagt vægt på det lyse, nordiske univers, et enkelt formsprog og sarte farver. HORIZON serien fås både i en sand og mørkegrå variant. Med både loungepuffer, ende, - hjørne, -  og midtermoduler, loungesofaer, - lænestole, - og hvilestole, er der rig mulighed for at sammensætte lige præcis det uderum, du drømmer om. Skal der være plads til den store familie, eller ønsker du at skabe en lille intim oase, finder du løsningen med HORIZON serien.  

Styrke, skønhed og ansvarlighed i ét

Duraboard ® er et unikt kompositmateriale, der fremstilles med stor fokus på ansvarlighed og holdbarhed. Samtidig er det resistent overfor UV-stråler og ridser, hvilket gør det til et optimalt materiale til vores udendørsmøbler. Duraboard ® kan stå ude i al slags vejr.

50'ERNE VENDER TILBAGE

SERINO er et loungesæt, der har et luksuriøst look med inspiration fra 50’erne. Med sit åbne flet bidrager det til en hyggelig stemning, om du vil sidde og slappe af i skyggen eller nyde solens varme. Modulerne kan kombineres på kryds og tværs, så du kan nemt og hurtigt tilpasse dine loungemøbler efter behov. Skal der gøres mere plads til gæster, eller vil du omvendt gerne skabe mindre hyggespots rundt omkring på terrassen, er alle muligheder åbne med SERINO. Serien er fremstillet i polyrattan og aluminium, som er slidstærkt og kræver lav vedligeholdelse. De komfortable, sandfarvede hynder medfølger.

Se hele SERINO serien