Kurv
Kurv

Populære Havemøbel-serier

Vi har samlet vores mest populære havemøbel-serier blandt vores kunder. Hos ILVA finder du et stort udvalg af stilfulde havemøbler til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment omfatter blandt andet et stort udvalg af lækre haveborde og havestole i mange forskellige designs.

CLICK HAVESERIE


Click-serien byder på flere forskellige havestole. Click-serien er med plastlameller, der giver en ekstra god komfort, så du kan sidde i dem længe. Det er muligt at stable stolene, så de nemt kan pakkes sammen igen, når sommersæsonen er ved at slutte.

LANGKAWI HAVESERIE


Havemøblerne fra Langkawi-serien er lavet i FSC-certificeret eukalyptustræ med hynder i olefin, som er modstandsdygtige over for det danske vejr. I loungemøbelserien finder du loungestol, loungesofa, solseng og sidebord, som findes både i en mørkebrun-olieret variant med mørkegrå hynder og i en naturolieret variant med lysegrå hynder. Langkawi kan stå ude, hvor det tåler vand og sol, og det er smudsafvisende.

CALVI HAVESERIE


Calvi giver et luksuriøst og roligt udtryk med sit naturfarvet flet i håndflettet polyrattan. Stellet er i aluminium og hynder i off white polyester, der sætter prikker over i’et. Med sine mange sammensætninger og ingen vedligehold, kan Calvi opfylde alle din ønsker.

ESTELLE HAVESERIE


Estelle-serien er med FSC-mærket eukalyptustræ og sort pulverlakeret stel. Estelle-loungesættet kan nemt tilpasses dine behov.

NESTOR HAVESERIE


Nestor er en loungesofa, der kombinerer komfort og et stilrent design. Loungesofaen er fremstillet i materialer der er velegnet til det ustadige sommervejr, og som står imod slid, snavs og falmning fra solens stråler. Med modulerne fra Nestor-serien kan du sammensætte din loungesofa efter dine behov.

KORIUS HAVESERIE


Korius er loungesofaen til dig, som vil genskabe den hyggelige indendørsstemning på terrassen. Loungesofaen er modstandsdygtigt over for slid, snavs og misfarvning fra solen, hvorfor den er særdeles velegnet til de skiftende danske vejrforhold. Du kan vælge en af opstillingerne eller sammensætte din egen loungesofa med de mange forskellige moduler.

HORIZON HAVESERIE


Horizon-loungesættet kan sammensættes efter dine behov. Horizon-modulsofaen kan sammensættes, så der er plads til hele familien. Med den store serie, passer Horizon ind i ethvert uderum, hvor alle behov kan opfyldes.

SERINO HAVESERIE


Serino er en serie af loungemøbler, som du kan tilpasse til dit behov med modulerne, som kan kombineres på kryds og tværs. Serino er fremstillet i naturfarvet polyrattan og aluminium, som er slidstærkt og kræver lav vedligeholdelse. Dertil har havemøblerne sandfarvede hynder, som taler ind i den trendende neutrale farveskala.

BORGIO HAVESERIE


Borgio-serien er i sort børstet polyrattan i flet, der giver et moderne look med et retro tvist. Med det sorte stel og grå hynder i polyester, kan du sidde behageligt og nyde de lune sommerdage.