Kurv
Kurv
Produkter: 6
Produkter:6
Vælg visning:
Viser 6 af 6

Brug en metalhylde dekorativt

En metalhylde er enkel og skaber kontrast til hjemmets bløde materialer såsom sofaen, plaider og puder med dens hårde materiale i metal. Hvis du har mange bløde materialer og lyse farver i dit hjem, så kan du med fordel vælge en metalhylde i sort. Lyse og mørke farver giver nemlig et smukt og kontrastfuld sammenspil. Metalhylder er stilfulde og har enkle linjer, hvilket gør, at de passer til mange stilarter, f.eks. moderne, nordiske og minimalistiske indretninger.

Du kan bruge metalhylder i køkkenet, hvor du kan placere dine flotte kaffekopper eller drikkeglas. Sorte metalhylder kan bruges i stuen, hvor du kan udstille dit yndlingsnips eller små fyrfadsstager.

Brug en metalhylde til praktiske løsninger

Metal er et praktisk materiale, da det er hårdført og nemt at holde. Flere af vores metalhylder er produceret i pulverlakeret metal, som er en malemetode, der anvendes på metal. Pulverlakerede overflader er slidstærke og kræver minimal vedligeholde. En fugtig klud er som regel nok til at gøre en metalhylde ren og pæn.

Metalhylder er også praktiske, fordi de kan bruges til praktiske løsninger. Metalhylder er f.eks. gode til at skabe opbevaringsmuligheder. Du kan skabe opbevaringsmuligheder med metalhylder ved at placere kasser eller kurve på hylden. Dette kan være en funktionel måde at opbevare dine småting på. Du kan også bruge en metalhylde som et alternativ til et sengebord. Her kan du placere et vækkeur, et glas vand eller en bog.

Find moderne metalhylder hos ILVA

Hos ILVA tilbyder vi hylder i metal i forskellige designs, størrelser og farver. Vi har også metalhylder i forskellige former. Runde væghylder af metal er især meget moderne, da de giver et anderledes udtryk og skaber blikfang i indretningen. Lige meget hvilken metalhylde du vælger, så kan du være sikker på at få et moderne udtryk.

Hvis du ønsker et råt udtryk, så kan du med fordel vælge sorte metal hylder. Ønsker du derimod et mere varmt udtryk i din indretning, så er en træhylde et godt valg. Hvis du har rigtig mange pynteting, som du gerne vil have udstillet i dit hjem, så kan du overveje en reol i stedet for en hylde.

Køb dine hylder hos ILVA

Hos ILVA får du ikke kun hylder i slidstærkt materiale. Vi tilbyder også metalhylder i forskellige udformninger, så du har rig mulighed for at være kreativ med indretningen.

Metalhylderne har mange anvendelsesmuligheder i hjemmet, hvad enten du vil bruge dem i stuen til pynteting eller i køkkenet til opbevaring. Det er kun fantasien der sætter grænsen.

Hvis du ikke finder hylden her på siden, så har vi et større udvalg af metalhylder i vores bolighuse. Med vores store udvalg, er vi derfor sikker på, at du finder noget der passer til netop dit hjem. Gå på opdagelse i vores store udvalg af hylder og reoler på ilva.dk eller i vores bolighuse.