Kurv
Kurv

Velour stole

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Sid godt med nye velour stole

Tilføj nye velour stole i dit hjem, og du vil opleve at sidde intet mindre end fantastisk. Velour stole har et blødt overtræk og et behageligt sæde, der sikrer dig en siddekomfort i topklasse. Velour stole er en trend, som fortsat er meget populær i de danske hjem. Udover at være komfortable at sidde på, er velour stole også smukke. De passer til de fleste indretningsstile, og velour stole har et meget eksklusivt og elegant udtryk. Velour stole er derfor en nem måde at pifte indretningen op på.

Velour stole i et væld af farver

Uanset om du er på udkig efter stole i mere afdæmpede farver eller i mere iøjnefaldende farver, så kan du finde det hos ILVA. Hvis du er til en minimalistisk indretningsstil, så kan du overveje at købe grå velour stole eller sorte velour stole. Velour stole i grå, beige og sort giver et roligt udtryk og er nemme at indrette med.

Du kan også give din indretning et farverigt strejf ved at tilføje grønne eller rosa velour stole. Grønne velour stole er en stor trend, og de er særdeles smukke i kombination med boligtilbehør i messing. Det kan f.eks. være en bordlampe eller en lysestage i messing. Rosa eller lyserøde velour stole er perfekte til dig, som gerne vil have et strejf af romantik ind i din indretning.

Du kan også vælge en blå velour stol, hvis du ønsker at indrette med en trendy farve. Du kan f.eks. skabe et trendy udtryk ved at sammensætte blå velour spisebordsstole med et plankebord eller et sildebensbord. Den blå farve går nemlig godt hånd i hånd med træmaterialer. Det er dog helt op til dig, hvordan du styler dine stole i velour. Der er mange måder at gøre det på, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Indret spisestuen med velour spisebordsstole

Leder du efter nye stole til spisestuen, så kan du med fordel vælge velour spisebordsstole. Med velour spisebordsstole får du både nogle praktiske og dekorative stole. Velour spisebordsstole er, udover at være smukke, også nemme at vedligeholde. Hvis du har kæledyr, er spisestole i velour yderst fordelagtige, da hår ikke trænger ned i sædet. Du kan nemt fjerne hårene fra dit kæledyr med hånden eller med en fnugrulle.

Når du er på udkig efter velour stole, så bør du overveje at vælge velour stole med armlæn. Velour stole med armlæn giver nemlig en utrolig god siddekomfort. Med velour spisebordsstole med armlæn kan du nemt holde til at sidde ned i mange timer. Det er selvfølgelig dejligt for dig, men det er også dejligt for dine gæster. Når du sidder rundt om spisebordet sammen med venner eller familie, så er det meget muligt, at du sidder ned i et par timer ad gangen. Her kan det være behageligt at have lidt ekstra god komfort og noget at hvile dine arme på. Med velour stole med armlæn kan du og dine gæster bedre slappe af og nyde en hyggelig aften.

Find skarpe tilbud på velour spisebordsstole

Hos ILVA elsker vi velour stole, og vi har derfor et stort udvalg af dem. Du finder både velour spisebordsstole og velour lænestole i vores sortiment. Hvad end du vælger en afdæmpet farve til dine stole f.eks. beige eller sorte velour spisebordsstole eller en mere sprudlende farve f.eks. grønne velour spisebordsstole, så kan du finde det hos os. Du kan endda være heldig at finde velour spisebordsstole på tilbud. Hvis du har et begrænset budget eller blot elsker at gøre dig en god handel, så hold gerne øje med vores tilbudsside. På tilbudssiden har vi med jævne mellemrum tilbud på spisebordsstole i velour.

Tip: Skab en sammenhængende stil mellem din stue og din spisestue ved at tilføje en velour sofa, der matcher dine stole i velour.