Kurv
Kurv
Produkter: 47
Produkter:47
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 47

Giv naturen en plads i hjemmet med spisebordsstole i træ

Når du vælger en spisebordsstol i et naturligt materiale som træ, bringer du naturens liv og varme ind i dit hjem. Hver stol har et unikt udtryk med åretegninger og knaster fra det træ, de stammer fra – men der er også masser af muligheder for at vælge nogle spisebordsstole i træ, der afspejler netop din smag.

Blandt vores udvalg finder du træstole i mange forskellige design og stilarter:

  • Spisebordsstole i træ med armlæn: Spisebordsstole med armlæn i træ er et både elegant og komfortabelt valg til dig, der elsker hverdagsluksus.

  • Træstole med fletsæde: Træstole med flet er en designklassiker, der tager sig pænt ud i enhver indretning.

  • Spisebordsstole i hvidt eller sort træ: Hvis du kan lide ideen om stole i træ, men foretrækker en anden farve end træets naturlige glød, så er det ofte muligt at finde sort- eller hvidlakerede modeller. Du kan også overveje at vælge enten meget mørkt eller lyst træ.

Udtrykket afhænger dog ikke kun af de designmæssige valg. Forskellige træsorter påvirker også udseendet på din spisebordsstol.

Spisebordsstole i egetræ eller teak? Bliv klogere på træsorter og overfladebehandling

Er du i tvivl om, du skal vælge stole i egetræ eller teak? Begge er et godt valg til stole i træ, men her kan du blive lidt klogere på forskellen.

Lyst træ som eg tilfører et let udtryk til rummet, mens de rødlige teakstole giver mere tyngde. Derudover findes der også andre træsorter, der er velegnede til spisebordsstole, såsom bambus – du finder også masser af bambus blandt vores havemøbler. Blandt vores udvalg af spisebordsstole vil du især støde på egetræsstole, da denne træsort både er prisvenlig og en god kvalitet til møbler, mens teakstole ofte ligger i den dyrere ende. Du behøver heldigvis ikke at elske lyse træsorter for at vælge egetræsspisebordsstole.

Blandt vores udvalg finder du nemlig også forskellige overfladebehandlinger, herunder lakerede, sæbebehandlede og ubehandlede spisebordsstole i træ, hvilket også påvirker udtrykket. For eksempel kan lakerede træstole sagtens være sorte eller hvide, ligesom spisebordsstole i eg kan fremstå mere mørke.

Vær opmærksom på, at dine spisebordsstole i træ kræver forskellige pleje, afhængig af hvilken overfladebehandling de har. Det er dog ikke et tidskrævende projekt at holde dine træspisebordsstole pæne, uanset hvilken træsort eller overfladebehandling du vælger. Bliv klogere på vedligeholdelse og pleje af træmøbler.