Kurv
Kurv
Produkter: 122
Produkter:122
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 122

Vælg det perfekte bord til stuen

Trænger din stue til et nyt stuebord? Hos ILVA finder du mange små borde til stuen. Vi har alt lige fra sofaborde, tv-borde, konsolborde samt side- og bakkeborde. Hvad end du søger et sofabord, et hjørnebord til en bordlampe eller et barbord til dine flotte whiskeyglas, så har vi et stort udvalg af små borde til stuen.

Herunder kan du læse om 3 forskellige typer af borde til stuen.

Det traditionelle: Hvis du gerne vil tage et sikkert valg, så kan du gå efter et traditionelt og elegant sofabord i et simpelt design med slidstærke materialer. Det kan f.eks. være et stuebord i træ eller laminat.

Det ekstraordinære: Hvis du ønsker at skabe blikfang i stuen, så kan du gå efter et stuebord i marmor eller glas. Det giver et ekstraordinært og eksklusivt udtryk, hvilket passer godt ind i en moderne indretning.

Det alternative: Et bord til stuen behøver ikke have et klassisk udtryk. Hvis du har mindre plads i stuen, kan det være en fordel med et stuebord, der er nemt at flytte rundt på. Det kan f.eks. være alternative, små borde såsom et rullebord, en puf eller et sidebord. Hvis du derimod har meget plads i stuen, så kan du overveje at samle flere små borde til stuen for at skabe et alternativt og levende udtryk.

Kom forbi ILVAs bolighuse

Du er altid velkommen i ILVAs bolighuse. Her er der altid masser af inspiration at hente, da vi har mange smukke udstillinger af vores møbler bl.a. små borde til stuen. Du kan helt sikkert finde dit nye bord til stuen hos os.
Har du svært ved at finde det helt perfekte bord til stuen? Tøv ikke med at spørge vores medarbejdere til råds. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at købe dit stuebord på ilva.dk, hvor du også kan få vejledning via vores chat eller via telefonisk kontakt på tlf. 88 17 99 10.