Kurv
Kurv
Tilbuddet slutter om 2 dage

True Sofabord 140 x 45 x 80 cm

Sofabord med bordplade i massivt olieret egetræ og ben i sort pulverlakeret metal. True er kendetegnet ved det autentiske look. Dette ses ved variationerne i farve og åretegninger, og de synlige knaster og revner er med til at gøre hvert enkelt produkt unikt.
Før 5.999,-
4.799,-
Spar 1.200,-
Del din betaling op - rente og gebyrfrit

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

True

Moderne sofabord i høj kvalitet

Har du også grebet trenden med at flytte naturen ind i hjemmet? Du kan nå det endnu, og med True-sofabordet bliver trenden både lettere og endnu skønnere. Med en bordplade i massiv eg får du et praktisk bord i høj kvalitet, som du helt sikkert ikke vil fortryde.

Flot sofabord med naturmaterialer

True er, som navnet antyder, det ærlige bord. Et bord, der bidrager med liv, charme og god stil til din stue. Her får du, hvad du ser. Et lækkert bord i naturmaterialer og moderne stil. Det store bord kan rumme hele familien og vennegruppen, og I kan sammen nyde kvalitetstid i sofaarrangementet med True-sofabordet i centrum.

Bordpladen i massivt eg er både klassisk, praktisk og udstråler høj kvalitet. Det praktiske ved den massive egetræsplade er blandt andet, at du kan efterbehandle den. Så hvis der skulle komme en mindre skade på bordet, kan du nemt ordne skaden med efterbehandling.

De lette ben i sort pulverlakeret metal giver bordet et fint og let udtryk. De tynde ben giver en flot kontrast til den massive bordplade, der har en god tyngde. I kombination giver elementerne et bord, der står flot i rummet og indbyder til samvær.

Da træ er et levende naturmateriale, vil farve og åretegninger variere. Derfor vil træet også kunne udvide sig eller trække sig sammen alt efter omgivelsernes luftfugtighed.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Sofaborde
 • Højde
  45 cm
 • Længde
  140 cm
 • Vægt
  28 kg
 • Bredde/Dybde
  80 cm
 • Ben farve
  Ben i sort pulverlakeret metal
 • Materiale
  Bordplade i massiv olieret eg
 • Varenummer
  1037089

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Produkter fra samme serie

Loading...
Loading...