Kurv
Kurv

Senge 90x200 cm

Shop seng efter størrelse:

Produkter: 58
Produkter:58
Vælg visning:
Filtreret efter
Størrelse: 90 x 200 cm
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Størrelse
Viser 21 af 58
Loading...
Loading...

Find den rette seng 90x200 cm

En seng 90x200 er en enkeltmandsseng, som er ideel, hvis pladsen er trang. Den er også ideel, hvis du blot ikke har behov for en større seng. En seng i 90x200 er især perfekt til gæste- og børneværelset eller sommerhuset. Hos ILVA finder du mange forskellige typer af senge med målene 90x200 cm. Vi har både elevationssenge, boksmadrasser og bokselevationssenge med de disse mål. Vores sortiment af 90x200 senge er stort, og der er noget for ethvert behov og ønske. Dette betyder, at du sagtens kan finde netop dén 90x200 seng, som passer bedst til dig og din krop.

En seng 90x200 cm er perfekt til børn

Børn og unge har ofte ikke brug for en stor seng. Derfor er en seng i 90x200 til børn og unge en god størrelse. Fordelen ved denne størrelse seng er, at sengen ikke fylder så meget i værelset. Dette kan være fordelagtigt, hvis man har et mindre værelse. Det er også en fordel, hvis man ønsker at have plads til andre store møbler på værelset såsom et skrivebord eller et garderobeskab.

En halvhøj seng i 90x200 er et godt bud på en børneseng. Vi har senge 90x200 i forskellige højdeniveauer. Du kan finde en seng, der er lidt hævet fra gulvet, men du kan også finde en køjeseng. Fordelen ved en halvhøj seng i 90x200 eller en køjeseng er pladsen under sengen. En halvhøj seng eller en såkaldt køjeseng skaber mulighed for at udnytte gulvarealet på værelset. Gulvarealet under sengen giver mange muligheder f.eks. kan det bruges til opbevaring og leg.

Tip: Med et forhæng kan du skabe en fornemmelse af at være i en hule. Det giver en hyggelig stemning på værelset. Et forhæng er også perfekt til at skjule rod.

Du kan også vælge en seng i 90x200 med opbevaring. Flere af vores 90x200 senge til børn fås med skuffer, hvilket kan være meget praktisk. En seng i 90x200 med skuffer gør det nemlig muligt at gemme sengetøj, bamser, legetøj og andre ting væk. De fleste forældre kender sikkert til, at det kan være udfordrende at rydde op i og holde styr på børnenes legesager. Med en seng med skuffer bliver det nemmere og hurtigere at gemme legesagerne væk, når de ikke er i brug. Vores Flexa børnesenge fås desuden både som en 90x200 seng med skuffer og som en seng med udtræk. Udtræk kan være praktisk, da det giver mulighed for overnattende venner eller forældre, som bliver trætte under godnatlæsningen.

Køb en seng 90x200 på tilbud hos ILVA

Hos ILVA har vi løbende senge 90x200 på tilbud. Du kan med fordel holde øje med vores tilbud, da du kan være heldig at finde en billig seng. Du vil også indimellem kunne finde tilbud på andre senge f.eks. kontinentalsenge.