Kurv
Kurv

Tempur

Få en uforstyrret nattesøvn med TEMPUR®. I hjertet af hver TEMPUR®-seng, -madras og -pude findes det ikoniske TEMPUR® Materiale, skabt med teknologi fra NASA. Når du lægger dig ned reagerer det unikke materiale på din krops form, vægt og temperatur, og tilpasser sig til netop dig. TEMPUR® Materialet er komplekst, men det, det gør er ret simpelt: Det hjælper dig til en uforstyrret søvn med ultimativ komfort og støtte.

Produkter: 20
Produkter:20
Vælg visning:
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i

TEMPUR® materialet

er designet til at tilpasse sig til din kropsform, aflaste tryk og absorbere bevægelse, så du opnår en uforstyrret nattesøvn

TEMPUR®

puder og madrasser er dansk produceret

Viser 20 af 20

SOV SOM EN DRØM MED TEMPUR®

Det er vigtigt for os hos ILVA at tilbyde vores kunder de bedste brands og produkter, da vores kunder altid kommer i første række, og vi gerne vil have et kvalitetsrigt sortiment, som appellerer til alle. Med TEMPUR mener vi, at vi kan tilbyde noget af det ypperste, du kan få, når vi snakker senge, madrasser og puder. Deres produkter er som skræddersyet til dig. Uanset højde og vægt tilpasser produkterne fra TEMPUR sig til dig og din krop. Det føles nærmest som at svæve rundt i perfekt og ubeskrivelig afslappethed. TEMPUR er en del af vores sortiment hos ILVA, fordi de tilbyder det bedste inden for senge, madrasser og puder. TEMPUR materialet er blødt, når du har brug for, at det skal være blødt, og fast, når du har brug for, at det skal være fast. De trykaflastende egenskaber giver dig en følelse af vægtløshed. På den måde vil du altid sove som en drøm, og samtidig vågne frisk og veludhvilet, klar til den nye og udfordrende dag, der venter. Men hvordan opnår TEMPUR denne ekstraordinære komfort? Det giver deres historie et indblik i.

TEMPUR – ET PRODUKT UDVIKLET I SAMARBEJDE MED NASA

Der er sikkert mange mennesker, som ved, at TEMPUR har en eller anden form for relation med NASA. Denne relation startede tilbage i 1980’erne, da NASA frigav deres trykabsorberende materiale til offentligheden. Dette materiale var blevet udviklet til at give støtte til astronauterne under raketopsendelse, hvor man havde brug for en særlig måde at fordele tryk og vægt på. Løsningen fandt man i et temperaturfølsomt materiale, som fordelte astronauternes kropsvægt proportionelt. I samarbejde med NASA videreudviklede et hold af TEMPUR-forskere i Danmark herefter NASA’s opfindelse, og i 1991 lancerede man de første TEMPUR-produkter til den brede offentlighed. En lancering som straks blev en succes, og som i dag har bragt TEMPUR’s produkter til mere end 90 lande verden over. TEMPUR-produkterne produceres stadig på fabrikken i Årup på Fyn, og det er også her, at et hold af topforskere kontinuerligt videreudvikler og perfektionerer teknologien bag TEMPUR’s produkter.

GARANTÉR DIT LIVS NATTESØVN – HVER NAT

TEMPUR videreudvikler løbende deres produktsortiment, og ud over det store fokus på komfort og støtte, så producerer TEMPUR produkter i højeste kvalitet og med fokus på et moderne, tidsløst design i topklasse. Dette ses bl.a. i den luksuriøse Experience Collection, hvor rene linjer i kombination med indbydende farver og tilbehør former sengenes visuelle udtryk. Med en seng fra TEMPUR får du den optimale og ideelle søvnoplevelse – en oplevelse som forener både funktion og design, og som kan fås i mange forskellige farver og udtryk. Gå på opdagelse i vores store udvalg af TEMPUR-produkter allerede i dag – det kommer du ikke til at fortryde.