Kurv
Kurv

Tempur puder

Produkter: 5
Produkter:5
Vælg visning:
Viser 5 af 5

TEMPUR® hovedpuder for en god nattesøvn

Takket være en unik teknologi, giver hovedpuderne fra TEMPUR® optimale vilkår for en god og afslappet søvn. Puderne er fremstillet med det særlige TEMPUR®-materiale, der reagerer på kroppens vægt og varme og dermed perfekt tilpasser sig din foretrukne liggeposition. Du kan dermed se frem til en nat med den helt optimale støtte til hoved og nakke, så du vågne uden stive skuldre og hovedpine.

Vælg mellem traditionelle og ergonomiske puder fra TEMPUR®

De ergonomiske puder er bygget op med en kerne i det særlige TEMPUR®-materiale, som former sig efter netop din krop. Dermed får du den helt rigtige støtte og trykaflastning for hoved og nakke. Hvis du vælger en ergonomisk hovedpude skal du være særligt opmærksom på at vælge en pude, som passer til dig i højden, da puden ikke i så høj grad som en traditionel hovedpude kan trykkes og formes. Hvis du har brede skuldre skal du derfor gå efter en høj model, ligesom det er en god idé at vælge en høj ergonomisk pude, hvis du ofte sover på siden.

De traditionelle hovedpuder er fremstillet med en såkaldt TEMPUR® konvolut, der indeholder tusindvis af små mikropuder i TEMPUR®-materiale. Dermed får du her en unik kombination af blødhed og støtte. I modsætning til de ergonomiske hovedpuder kan denne type puder også lettere formes.