Kurv
Kurv
Produkter: 51
Produkter:51
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 51

Klæd dine planter godt på med urtepotter

Indenfor de seneste år er det blevet stigende populært at bringe naturen ind i hjemmet og indrette med planter. Og faktisk er planter ikke bare flotte at se på; de har også en positiv effekt på indeklimaet, blandt andet fordi de omdanner CO2 til ilt. Så det er bare om at fylde hjemmet med naturens grønne guld. Det er der heldigvis mange muligheder for at gøre med vores udvalg af potter til planter.

Du finder nemlig et varieret udvalg af urtepotter og potteskjulere blandt vores boligtilbehør. De findes i mange forskellige designs, så du både kan hænge planter ned fra loftet, have dem stående i farverige potter på skrivebordet eller have dem hævet fra gulvet med en potte på ben eller med en plantestander.

Keramik, væghængt eller på ben? På opdagelse i en verden af urtepotter og potteskjulere

Der findes mange forskellige potter og potteskjulere, så du har mulighed for at vælge nogle, der passer til din unikke stil – og dit behov. For der er naturligvis forskel på, om du vælger en urtepotte eller en potteskjuler.

Du finder begge dele her på siden, men de har to forskellige formål. Urtepotten har som regel et hul i bunden, hvor vand kan løbe fra, hvilket betyder at du kan plante direkte i den. En urtepotteskjuler har en mere dekorativ funktion idét den, som navnet angiver, skjuler urtepotten. Den har dog også en praktik funktion, da du gennem dit valg kan bestemme, om din plante skal hænge ned fra loftet eller for eksempel stå hævet fra bord eller gulv.

Så lad os lige kigge på nogle af de forskellige typer, der er på markedet:

Urtepotter i ler

Hvis du er på udkig efter en urtepotte, er én i terracotta et populært valg. Fordelen ved en lerpotte er nemlig, at den ikke er helt tæt, hvilket betyder at luft kan trænge igennem den og ind til rødderne. Det betyder dog også, at hvis du bruger potter i ler indendørs, så skal du vande oftere, fordi vandet let kan fordampe igennem leret – en lille pris at betale for en potte, som din plante kommer til at trives i. Du kan naturligvis også finde urtepotteskjulere i keramik, hvis du er glad for det rustikke udtryk, som ler giver.

Urtepotteskjuler på ben

Potteskjulere på ben eller på en opsats giver dig mulighed for at hæve planten fra gulvet eller fra bordet. På den måde kan du skabe en spændende dynamik, hvis du for eksempel sætter flere potter og krukker sammen i forskellige niveauer.

Væghængt urtepotte

Ligesom plantestandere giver dig mulighed for at udnytte gulvpladsen til planter, er en urtepotteskjuler til væggen også en mulighed for at anvende ubenyttet plads til at få naturen ind i boligen. Hængepotter til væggen fungerer også godt som en spændende kontrast til et galleri.

Hængende urtepotteskjuler

Akkurat som planteholdere til vægen er hængeurtepotter også gode til dig, der næsten ikke kan få nok af de grønne planter. På denne måde kan du i sandhed omgive dig med planter og både have dem stående i vindueskarme, på gulvet og også hænge dem ned fra loftet.

Hvilken urtepotte skal du vælge?

Om du vælger en urtepotte i keramik, på ben, i sort, hvid eller andre farver er sådan set op til dig og din indretning. Hvad du i stedet med fordel kan være opmærksom på, er størrelsen. Den afgør nemlig, hvor stor planten har mulighed for at blive.

Så hvis du gerne vil give din plante mulighed for at vokse, er det en god idé at vælge store urtepotter, eller som minimum et par gange større, end du umiddelbart ville vælge til din plante. På den måde giver du den mulighed for at vokse – og du slipper for at skulle omplante, når den er blevet større.

Kan man plante direkte i en urtepotteskjuler?

Dine planter vil gerne ånde og have mulighed for at komme af med vandet, hvis du er kommet til at give dem for meget. Derfor er er potter i ler med hul i bunden den bedste løsning til dine planter. Men det betyder ikke, at du ikke kan eller må plante direkte i en urtepotteskjuler.

Du kan især imødekomme sidstnævnte problem ved at fylde lecakugler i bunden af potteskuleren, inden du planter. Det giver overskydende vand et sted at løbe hen, og dine planter kan derfor sagtens overleve på den måde.

Find også urtepotter på tilbud

Blandt vores tilbud på boligtilbehør kan du også finde potter til dine planter – og der er stadig masser af vælge imellem, selvom det er til reducerede priser. Du kan som regel både finde urtepotteskjulere med underskål, i keramik, urtepotter til væggen og i hver sin ende af farveskalaen, fra sorte urtepotteskjulere til hvide.

Så gå på opdagelse her på siden, eller gør et godt kup blandt vores tilbud. Uanset hvor du kigger, er der gode muligheder for at finde en urtepotteskjuler, der passer til dig og dine planter. Og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter.