Kurv
Kurv
Produkter: 13
Produkter:13
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 13 af 13

Vælg det rette 4 personers spisebord

Spisebordet benyttes ofte som samlingspunkt. Det er her vi nyder måltider og udveksler gode samtaler. Vi bruger mange timer rundt om spisebordet, og det er derfor vigtigt, at du har et spisebord, som du er glad for. Du skal gå efter et spisebord, hvor spisebordets størrelse passer til dine behov. Et spisebord til 4 personer er ofte et godt valg, da denne størrelse ofte er passende for et spisebord. Et spisebord til 4 personer er ideelt til dig, som enten bor selv, med en partner eller har en mindre familie. Er I flere end 4-5 personer i husstanden, kan det dog være nødvendigt med spisebord til 6 personer eller mere.

Hos ILVA finder du et stort udvalg af spiseborde til 4 personer. Vores 4 personers spiseborde fås i mange forskellige materialer, farver og stilarter. Vi har mange forskellige typer af spiseborde til 4 – alt lige fra sildebensborde til plankeborde. Så der er helt sikkert et 4 personers spisebord, som passer til dig og dit hjem. Det er en god idé at tænke over, hvilken stil du søger, og hvor meget bordet skal kunne tåle. Hvis du f.eks. har børn, så skal bordet have en slidstærk overflade. De fleste af ILVAs 4 personers spiseborde er slidstærke, men alt afhængigt af materialevalg, så kan der være forskelle på, hvor nemme de er at rengøre. Træ er f.eks. mere modtagelig overfor pletter end f.eks. laminat. Men med de rigtige plejeprodukter, så kan du nemt holde dit spisebord pænt i mange år frem.

Spisebord med 4 stole – køb som et sæt

Hos ILVA kan du købe et spisebord med 4 stole. Du kan enten vælge selv at finde dit nye spisebord samt stole eller du kan vælge at købe et spisebord med 4 stole som et sæt. Hvis du synes, at det virker uoverkommeligt eller svært at finde det rette spisebord og de rette spisebordsstole, så kan du overveje at købe et spisebordssæt. ILVAs sortiment byder nemlig på spisebordssæt. Vi har valgt at samle bestemte spiseborde og stole, som matcher hinanden. Vi har tænkt over, at designet, dimensionerne og materialerne skal passe godt sammen. På denne måde kan du finde tryghed i dit køb, og desuden er der også ofte penge at spare, når du køber et spisebordssæt fremfor at købe spisebord og spisebordsstole hver for sig.

Fordele ved et rundt spisebord til 4 personer

Runde spiseborde er blevet populære de seneste år, og hos ILVA kan du sagtens finde et rundt spisebord til 4 personer. Et rundt spisebord til 4 personer kan give en helt naturlig følelse af samvær, fordi alle sidder med samme afstand til midten af bordet. Dette giver mulighed for at have øjenkontakt med alle, og det gør det kan ubevidst gøre det mere naturligt at holde en god snak kørende. Ved at vælge et rundt spisebord til 4, vil du uden tvivl skabe en hyggelig og gæstfri stemning i spisestuen.

Vælg et spisebord med udtræk og få plads til alle

Hvis du vælger et 4 personers spisebord, så kan du med fordel overveje at købe udtræk til bordet. Det kan være rigtigt smart med et 4 personers spisebord med udtræk, da bordet ikke optager unødvendigt plads i hverdagen, men samtidigt kan det rumme gæster ved særlige begivenheder. Mange har ofte ekstra gæster på besøg ved f.eks. fødselsdage, og i disse situationer er det praktisk at have et spisebord med udtræk eller tillægsplader. ILVAs sortiment tilbyder firkantet og runde spiseborde med udtræk til 4 personer, hvis du gerne vil have plads til en masse gæster. Et rundt spisebord med tillægsplader har ofte mere længde, hvilket gør, at det kan syne mere ovalt end rundt. Hos ILVA kan du finde ovale og runde spiseborde i mange forskellige størrelser. Så hvad end du søger et rundt spisebord til 4 personer eller et rundt spisebord til flere personer, så vil du helt sikkert kunne finde det rette bord hos ILVA.