Mest populære havestole

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Havestole

Viser 24 af 28
Vælg visning:
Filtreret efter Nulstil alle

Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 28

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Havestole i træ, plast, flet og metal

Trænger udendørsarealerne til at blive frisket op, inden sommeren for alvor kommer til Danmark? Så lad dig forføre af vores store udvalg af havestole. Vi har et bredt udvalg af stilrene og funktionelle havestole, så uanset om du er på udkig efter havestole i træ, havestole i plast, havestole i flet eller havestole i metal, så finder du et udvalg her på siden, der med stor sandsynlighed kan matche dine krav.

Havestole i træ skaber en varm stemning

Mange vil sikkert sige, at det eneste rigtige er havestole i træ. Og det er da også helt rigtigt, at træhavestole kan tilføre en varme og naturlighed til terrassen, som havestole i andre materialer ikke helt på samme måde kan. Til gengæld skal du være opmærksom på, at når du vælger havemøbler i træ, så undgår du ikke at skulle i gang med eksempelvis olie eller anden form for behandling, hvis møblerne skal holde sig flotte sæson efter sæson. Hvis du er god til at få plejet træhavestolene kan du dog glæde dig over, at træ i modsætning til mange andre materialer bliver flottere og flottere med årene.

Drømmer du om nye havestole, men kan du ikke overskue udsigten til at skulle pleje og vedligeholde nye møbler? Der er ingen grund til fortvivlelse, hvis du blot vælger materialet på stolene med omhu. Går du eksempelvis efter stole i plast eller polyrattan, skal du blot rengøre havestolene efter behov. Du finder også et udvalg af havestole i metal, der ligeledes er vedligeholdelsesfrie og dermed er det enkle valg. Kan du godt lide det naturlige look, er træstole selvfølgelig det oplagte valg. Går du her efter de hårde træsorter som eksempelvis FSC-certificeret teak, får du stole der med let vedligehold og enkle midler kan forblive flotte år efter år. Du kan læse om vedligeholdelsen af de forskellige materialer i vores havemøbelplejeguide her: Gode råd om havemøbler.

Skal du vælge havestole med eller uden armlæn?

Udvalget af havestole her på siden er bredt. Du finder både havestole med og uden armlæn – og i et væld af moderne farver. Men skal du vælge havestole med eller uden armlæn? Det afhænger helt af dine behov – og ikke mindst af pladsen. Har du brug for støtte til at hvile armene? Eller har du begrænset plads til stole på din altan?

Har du en mindre altan, kan det være nødvendigt at spare på pladsen ved at vælge havestole uden armlæn. På den måde får du også et lettere udtryk omkring spiseafdelingen samt det klassiske café-look.

Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at komforten er i top, når du sætter dig i en af vores havestole her på siden. Og det er helt op til dig, om du vil investere i billige havestole, eller du foretrækker de lidt dyrere og detaljerede varianter, der kan justeres efter behov og følge dig de næste mange årtier.

Det er selvfølgelig også en god idé at skele til størrelsen, når du vælger nye havestole. Sammenlign eventuelt med dine nuværende stole, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de stole, du har forelsket dig i, passer til din terrasse. Hvis du har en lille terrasse eller en altan, kan du med fordel vælge havestole som kan stables eller klappes sammen, når de ikke er i brug.

Hvis du er på udkig efter den ultimative siddekomfort ved dit havebord, kan du overveje positionsstole, der kan indstilles efter det givne formål. På den måde kan du få god støtte til ryggen og armene, når du sidder ved bordet og spiser. Men du får også gode muligheder for at læne dig godt tilbage og slappe af. Når du skal spise ved bordet, er det ramt med en stol, der støtter ryggen og armene. Når du har spise og skal slå mave, er det lykken at kunne læne sig godt tilbage og måske endda sætte fødderne op.