Kurv
Kurv

HAVESTOLE

Gå på opdagelse i vores udvalg af havestole, der kombinerer stilfuldt design med behagelig komfort til din udendørs oase. Uanset om du ønsker afslappede loungestole eller elegante spisestole, har vi det perfekte sæde til enhver udendørs sammenkomst. Udforsk vores sortiment, og skab et hyggeligt og indbydende udendørs rum, hvor du kan nyde livets små glæder under åben himmel.

Produkter: 23
Produkter:23
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 23

Havestole i plast, træ og polyrattan

Trænger udendørsarealerne til at blive frisket op? Så lad dig forføre af vores store udvalg af havestole. Vi har et bredt udvalg af stilrene og funktionelle havestole, så uanset om du er på udkig efter havestole i plast, træ, flet eller i metal, finder du et udvalg her på siden, der med stor sandsynlighed kan matche dine ønsker. 

Hvis du er til de vedligeholdelsesfrie materialer, anbefaler vi, at du vælger plastik havestole, havestole i polyrattan eller metal. Disse materialer kræver blot rengøring efter behov, så du slipper for at bruge tid på pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler altid, at du sætter dine havemøbler ind i et skur eller lignende om vinteren. På den måde undgår du, at det omskiftelige vintervejr slider på materialerne og dermed forkorter møblernes levetid. Se eksempelvis vores CLICK stole, der gennem de seneste sæsoner har været populære blandt ILVA's kunder.

Havestole i træ skaber en varm stemning

Mange vil sikkert sige, at det eneste rigtige er havestole i træ. Og det er da også helt rigtigt, at træhavestole kan tilføre en varme og naturlighed til terrassen, som havestole i andre materialer ikke helt på samme måde kan. Til gengæld skal du være opmærksom på, at når du vælger havemøbler i træ, så undgår du ikke at skulle i gang med eksempelvis olie eller anden form for behandling, hvis møblerne skal holde sig flotte sæson efter sæson. Hvis du er god til at få plejet træhavestolene kan du dog glæde dig over, at træ i modsætning til mange andre materialer bliver flottere og flottere med årene.

Drømmer du om nye havestole, men kan du ikke overskue udsigten til at skulle pleje og at vedligeholde nye møbler? Der er ingen grund til fortvivlelse, hvis du blot vælger materialet på stolene med omhu. Går du eksempelvis efter stole i plast eller polyrattan, skal du blot rengøre havestolene efter behov. Du finder også et udvalg af havestole i metal, der ligeledes er vedligeholdelsesfrie og dermed er det enkle valg. Kan du godt lide det naturlige look, er træstole selvfølgelig det oplagte valg. Går du her efter de hårde træsorter som eksempelvis FSC-certificeret teak, får du stole, der med let vedligehold og enkle midler kan forblive flotte år efter år. Du kan læse om vedligeholdelsen af de forskellige materialer i vores havemøbelplejeguide.

Skal du vælge havestole med eller uden armlæn?

Udvalget af havestole her på siden er bredt. Du finder både havestole med og uden armlæn – og i et væld af moderne farver. Men skal du vælge havestole med eller uden armlæn? Det afhænger helt af dine behov – og ikke mindst af pladsen. Har du brug for støtte til at hvile armene? Eller har du begrænset plads til stole på din altan?
Har du en mindre altan, kan det være nødvendigt at spare på pladsen ved at vælge havestole uden armlæn. På den måde får du også et lettere udtryk omkring spiseafdelingen samt det klassiske café-look. 
Det er selvfølgelig også en god idé at skele til størrelsen, når du vælger nye havestole. Sammenlign eventuelt med dine nuværende stole, hvis du er i tvivl om, hvorvidt de stole, du har forelsket dig i, passer til din terrasse. Hvis du har en lille terrasse eller en altan, kan du med fordel vælge havestole som kan stables eller klappes sammen, når de ikke er i brug.

Få en god siddekomfort med positionsstole

Hvis du er på udkig efter den ultimative siddekomfort ved dit havebord, kan du overveje positionsstole, der er er havestole med justerbar ryglæn. På den måde kan stolen tilpasses efter, om du skal spise aftensmad på terrassen, eller om du har lyst til at læne dig tilbage og nyde en halv time i solen. Positionsstole er desuden havestole med en høj ryg, hvilket giver en rigtig god støtte, når du sidder i stolen.

Når du køber positionsstole, betaler du en lille smule ekstra for den øgede komfort, stolene tilbyder. Til gengæld kan du være sikker på, at du får en havestol, der passer til enhver anledning i haven. Når du indtager dine måltider ved havebordet, kan stolen give god støtte til ryggen og armene. Og når du har lyst til at slappe af i haven eller slå mave ovenpå en lækker grillmiddag, så er det lykken at sætte sig til rette i en justerbar positionsstol og måske endda lægge fødderne lidt op. 

Gode tilbud på havestole

Hos ILVA elsker vi at forkæle vores kunder med gode tilbud fra tid til anden. Så hold øje med udvalget her på siden, måske er du heldig at finde dine nye havestole på tilbud hos os. Hvis du har lyst til at prøve-sidde dine nye havestole, er du selvfølgelig meget velkommen i ét af vores bolighuse, hvor vi hele foråret og sommeren har mange forskellige havemøbler udstillet. Her står vores dygtige personale naturligvis også parat til at svare på dine spørgsmål og komme med gode råd, når du skal vælge de helt rigtige stole. Du kan også altid lade dig inspirere af vores havekatalog