Kurv
Kurv

Polyrattan og flet havestole

Produkter: 7
Produkter:7
Vælg visning:
Filtreret efter
Materiale (Sæde / Ryg): Flet
Materiale (Sæde / Ryg): Polyrattan
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale (Sæde / Ryg)

   

    

    

    

Viser 7 af 7

Nyd sommeren med havestole i flet

Om sommeren rykker de fleste af os aftensmaden ud på terrassen, hvor vi kan nyde maden i selskab med dagens sidste stråler. Derfor er det vigtigt med gode havestole, så vi både kan nyde godt af sommervarmen og komforten fra en god siddeplads. Hvis du er til minimalisme og simpel æstetik, kan du overveje havestole i flet. Vælger du en model i polyrattan får du al æstetikken fra det flotte flet – og ingen af vedligeholdelsen som ægte rattan kræver.

Her på siden finder du havestole i polyrattan i flere forskellige farver, herunder både sort, gråt og brunt flet, såvel som naturflet. Sammensæt for eksempel havestole i sort polyrattan med havebord og loungemøbler i samme farve og materiale for at opnå et simpelt og stilfuldt udtryk på terrassen.

Fordele ved at vælge havestole i polyrattan

Rattan er en fleksibel form for træ, og det kan derfor bruges til at skabe det populære flettede mønster, som du ser i havestole med flet. Men hvor havestole i rattan kan være en anelse besværlige at vedligeholde, fordi du både skal være forsigtig med vandmængderne, når du rengør dem og give møblerne god tid til at tørre efterfølgende, er møbler i den kunstige udgave, polyrattan, så godt som vedligeholdelsesfrie. Faktisk kræver det ikke andet end lidt vand og sæbe. Her kan du læse mere om, hvordan du vedligeholder dine havemøbler, herunder dine havestole i flettet polyrattan.

Og det er efterhånden ikke til at se forskel på de to materialer, så hvis du for eksempel er på udkig efter havestole i sort rattan, kan du med fordele overveje det vedligeholdelsesfrie alternativ. Hvis du drømmer om vedligeholdelsesfrie havemøbler, gør den minimale vedligeholdelse og materialets resistens overfor det danske klima havestole i polyrattan til et godt alternativ til havemøbler i træ og rattan.

Find også havestole i flet på tilbud

Leder du efter et godt tilbud på havestole i rattan eller polyrattan?

Hos ILVA elsker vi tilbud. På vores tilbudsside kan du derfor ofte finde billige havestole i polyrattan. Vi har dog altid et godt udvalg til gode priser, både blandt vores tilbud og her på siden. Så uanset om du er på udkig efter havestole i natur eller brun polyrattan, eller måske sort flet, så er der gode chancer for at finde det blandt vores udvalg.