Kurv
Kurv

Tremmesofaer

Tremmesofa er en klassiker. Hos ILVA finder du tremmesofaer i forskellige størrelser, farver og materialer til overkommelige priser. Dyk ned i udvalget online eller besøg vores lokale bolighuse, hvor du har mulighed for at afprøve den ønsket model.

Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Find din tremmesofa hos ILVA

En tremmesofa er en sofa med træstel. Den velkendte tremmesofa er en vaskeægte klassiker, og den har været en fast del af ILVA’s sortiment i mange årtier. Faktisk kan tremmesofaen dateres helt tilbage til midten af 1940´erne, da møbeldesigner, Børge Mogensen, præsenterede den for danskerne. Og det er bestemt ikke uden grund, at tremmesofaen har hængt ved i vores bevidsthed. Denne sofa med træstel er nemlig skabt i et tidløst design, der gør, at du kan indrette dig med den uanset, hvilken type boligindretning du bedst kan lide. Tremmesofaer har med andre ord den fantastiske egenskab, at de kan placeres i både klassiske, farverige, og minimalistiske indretninger, så den vil altid være et sikkert valg.

Derfor skal du vælge en tremmesofa

Hvis du overvejer at forny din stue med en ny sofa, kan en tremmesofa være en ideel løsning. En af de store fordele ved tremmesofaen er dens holdbarhed. Tremmesofaer er nemlig ofte bygget med en robust træramme, der står imod dagligt brug over mange år. Her er samspillet mellem konstruktionen af træet og tekstilet eller læderet en væsentlig faktor i forhold til levetiden på din tremmesofa.

Hos ILVA tror vi på kvaliteten af alle vores produkter – og naturligvis også tremmesofaer – og derfor tilbyder vi 5 års garanti på hele sortimentet.
På trods af sit enkle design er komforten ved en tremmesofa rigtig god. Den er designet til at give korrekt støtte, så du er sikret en komfortabel oplevelse, hver gang du sidder i den.
Derudover er vedligeholdelsen også forholdsvis enkel, hvor det som udgangspunkt er vigtigt, at du ikke benytter dig af skrappe rengøringsmidler. Uanset hvilket materiale du vælger, kan du læse mere om pleje og vedligeholdelse her, hvor du blot skal tage højde for, hvilket materiale både stellet og betrækket er lavet af.

Stor eller lille? Find den tremmesofa, der passer bedst hjem til dig

Når du skal finde din kommende sofa, er det selvfølgelig vigtigt at tage højde for, hvor mange der skal være plads til. Har du kig på en 2-personers tremmesofa, får du en af de mindre modeller, men som skaber en masse hygge. På grund af den forholdsvis lille størrelse er den nem at placere og kan evt. indrettes sammen med en lænestol. Har du en smule mere plads i stuen, eller er der behov for mere siddeplads, vil det være oplagt med en tremmesofa til 3 personer. Her er der god plads, og den kan snildt kombineres med en 2 personers tremmesofa, så du får et rigtig hyggeligt sofaarrangement med plads til mange gode hyggestunder for hele familien. Se alle vores 2- og 3 personers sofaer.

Vil du gerne finde en tremmesofa på tilbud? Det er altid skønt at gøre en god handel, og hos ILVA kører vi jævnligt kampagner på forskellige produkter og kategorier. Vil du gerne opdateres med nyheder, rabatter, eller andet spændende, kan du altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du er blandt dem, der får først besked, når der sker noget nyt.

Stort udvalg af tremmesofaer

Selv om den har et forholdsvis enkelt design, kan du alligevel få din tremmesofa med forskellige udseender. Vores sofa med træstel kan eksempelvis variere mellem en tremmesofa i eg eller bøg, og du kan desuden vælge, om det skal være en tremmesofa i læder eller stof. Vælger du en variant med læder, får du et slidstærkt møbel med et stilrent udtryk. Er du mere til stof, kan du vælge imellem flere forskellige nuancer, og du får et mere varmt og roligt udtryk.

Når du står over for valget mellem en tremmesofa i læder eller stof, er der flere ting at tage højde for. Hvert materiale har sine unikke egenskaber og fordele, som kan påvirke både udseendet og funktionen af din tremmesofa.

  • Læder: Læder er kendt for sin holdbarhed og evne til at ældes med ynde. En lædersofa kan modstå betydelig slitage og er derfor ideel for hjem med fx børn eller kæledyr. Læder bliver ofte pænere med årene, da det udvikler en patina, der tilføjer karakter til møblet. Læder er også relativt nemt at vedligeholde. Det kræver bl.a. regelmæssig aftørring og lejlighedsvis behandling med lædercreme for at bevare overfladens smidighed og beskyttelse.

  • Stof: Stof tilbyder en anden palette af muligheder med hensyn til tekstur og farve. Med stof er der nærmest ubegrænsede valgmuligheder, så du kan finde præcis den nuance og det materiale, der passer til din stil.
    Stofsofaer er typisk mere åndbare end lædersofaer, hvilket gør dem mere behagelige i varme klimaer. De kan også føles varmere om vinteren, hvilket er en vigtig komfortfaktor. Vedligeholdelsen af en stofsofa kræver imprægnering for at gøre det modstandsdygtigt over for snavs og støv. Kender du til lysægthed, martindale og pilling? Disse tre ord fortæller noget om stoffets holdbarhed og gør det nemmere for dig at beslutte dig for, hvilken stoftype, der passer til dit behov.
    Uanset om du er på jagt efter en tremmesofa i læder eller i stof, finder du et inspirerende udvalg hos ILVA.

Lang levetid på din tremmesofa

I ILVA tror vi på, at design og kvalitet går hånd i hånd, og vi har en stor tiltro til alle vores produkter. Det betyder for dig som kunde, at vi tilbyder 5 års garanti på hele vores sortiment. Det er din garanti for, at din kommende tremmesofa er lavet i materialer, der holder, så du kan få glæde af den i mange år fremover.

Vil du gerne ud at mærke materialet i virkeligheden? Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål. Se mere om din lokale ILVA.