Kurv
Kurv

Børnesenge

Produkter: 38
Produkter:38
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 38

Juniorseng eller barneseng til børneværelset

Ligesom det er vigtigt, at mor og far sover i en god seng om natten, så skal familiens yngste medlemmer naturligvis også sove i gode senge, der støtter deres krop hele natten. Samtidig er det med børne- eller juniorsenge ekstra vigtigt, at sengen også er sikker, da den ofte fungerer som andet end blot en seng, men også indimellem danner rammerne for forskellige lege, hvor det kan gå vildt for sig. Det betyder også, at der er ekstra skrappe krav til sikkerheden for børnesenge, så du trygt kan lade barnet sove og lege i sengen.

Madrassen er på mange måder hovedpersonen, når det kommer til at ligge godt. Madrassen skal selvfølgelig passe til sengen og til barnet. Som det er tilfældet med madrasser i "voksensenge", så skal madrassen i juniorsengen også støtte barnets krop og give en god liggekomfort.  ILVA har madrasser i forskellige typer og størrelser. Du er derfor garanteret at finde den perfekte madras til dit barn, når du handler i ILVA. Vær opmærksom på, at madrassen som udgangspunkt ikke medfølger, når du køber en børneseng i ILVA. Men du finder naturligvis et stort udvalg af madrasser til børne- og juniorsenge. Du finder dem her: Madrasser til børn

Højseng, køjeseng eller almindelig seng? Hvilken seng skal du vælge?

Hvilken seng der passer til barnet, afhænger i meget høj grad af barnets alder og størrelse. De helt små børn under 2 år ligger bedst i en tremmeseng, hvor de ikke kan komme galt afsted. Men så snart barnet begynder at eksperimentere med at klatre over tremmerne, så skal man finde et andet alternativ. Ellers risikerer barnet at falde ud og slå sig. Og det er her jagten på en barne- eller juniorseng starter. Mange tænker på en juniorseng som en seng, der er lidt større end tremmesengen, men lidt mindre end en seng i voksenstørrelse. 

Hos ILVA finder du udover senge i flere størrelser også både højsenge, halvhøje senge, køjesenge og helt almindelige senge. Børn skal være relativt store, før de mestrer at klatre op og ned af en stige til sengen, hvis de vågner om natten. Det afhænger naturligvis også af barnets motorik i øvrigt, men de fleste børn skal være 5 år, før de kan klatre sikkert op og ned. Derfor kan det til de 3-5 årige anbefales at købe en enkeltseng uden stige og montere en lille sengehest, så barnet ikke triller ud af sengen om natten. 

De lidt større børn kan have stor glæde af en halvhøj seng eller en højseng, hvor der er plads til enten opbevaring eller en hyggekrog under sengen. Det giver i samme ombæring lidt mere luft til børneværelset, hvis arealet under sengen også kan udnyttes optimalt. 

Giv børneværelset et løft 

En barneseng eller juniorseng er ikke bare et funktionelt møbel, der er nødvendigt på ethvert børneværelse. Det er faktisk også et møbel, der er med til at fuldende indretningen. Hos ILVA finder du et stort udvalg af senge i flere størrelser, mange farver og endnu flere udformninger. På den måde er der rig mulighed for at vælge en seng, der både falder i din og barnets smag og som passer perfekt ind i børneværelset.

Det er ikke alle, der er så heldige at have et stort børneværelse, hvor der er masser af plads til både sengen og opbevaringen af legetøjet. Og uanset hvor stort rummet er, kan man aldrig få for meget opbevaringsplads på børneværelset. I de tilfælde er det super praktisk, at mange børnesenge giver mulighed for at kombinere seng og opbevaring. Se eksempelvis de flotte modeller fra FLEXA, hvor der er indbygget reol eller skuffer. 

Gør sengetid til en leg med børneseng med rutsjebane

Mange forældre kæmper ofte med deres børn, når det er sengetid. Men med en børneseng med rutsjebane eller stige, går puttetid som en leg. Det er lettere at lokke børn i seng, hvis det er en sjov og anderledes seng, de skal sove i.

Med en børneseng formet som et lille hus, kan dit barn lege, at det sover ude i legehuset i haven. Det er en god måde at sætte fantasien i gang, når det er tid til at bevæge sig ind i drømmeland.