Mest populære havesæt

{{ctrl.translation.siteSearchShowing}} {{ctrl.slideIndex + 1}} {{ctrl.translation.siteSearchOf}} {{ctrl.slideCount}}

Få inspiration til dit eget uderum

Indret sommerens skønneste have

Nem og hurtig makeover i haven

8 gode råd

Havemøbelsæt i alle former og farver

Når du tager et kig på vores udvalg af havemøbler, vil du hurtigt opdage, at du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Drømmer du om et rundt havemøbelsæt? Eller er det et havesæt i lounge stil, du søger? Vil du gerne have et stort havebordssæt, som I kan sidde mange omkring? Eller er det nærmere et enkelt havemøbelsæt til din altan, som kun består af et mindre bord og to cafestole?

Vi er stolte af at kunne præsentere dig for et kæmpe udvalg af møbler til din have eller din terrasse, som du kan glæde dig til at finde frem hvert eneste forår. Med det rette havemøbelsæt kan du tilbringe mange sommertimer ude i din have, og det behøver ikke engang være en dyr fornøjelse. Du finder både dyre og billige havemøbelsæt i vores sortiment – vi vil nemlig gerne kunne tilbyde noget for enhver smag og noget til enhver pengepung.

Havemøbelsæt i træ eller polyrattan?

Det materiale, som dine havemøbler er fremstillet i, har stor betydning for hvor meget pleje og vedligehold, møblerne kræver. Et havemøbelsæt i teak eller enhver anden form for træ skal have en gang olie i ny og næ for at bevare sit udtryk, mens et havemøbelsæt i polyrattan ikke kræver andet end en omgang rengøring efter behov.

Hvis du gerne vil undgå at bruge al for meget tid på pleje og vedligeholdelse af dine havemøbler, er det derfor særligt vigtigt at overveje materialet grundigt. I vores plejeguide til havemøbler, kan du læse meget mere om vedligeholdelse af forskellige typer af materialer. Dermed kan du vælge netop de havemøbler, der passer bedst til dig: Plejeguide til havemøbler

Uanset hvilket materiale du går efter, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores havesæt kan dermed holde til selv en traditionel ustadig dansk sommer.

Havemøbelsæt med rundt bord eller kantet bord?

Hvert sæt havemøbler har hver sin charme. De runde borde gør det nemt for alle ved bordet at konversere, og de mere kantede borde giver et mere kantet og moderne udtryk. På din jagt efter de perfekte havemøbler – sæt eller enkelte møbler – er det vigtigste, at du går efter din egen personlige stil.

Køber du det havemøbelsæt, som du synes, er det flotteste og mest hyggelige, kan du være sikker på, at dine havemøbler nok skal blive brugt så mange gange, at de er alle pengene værd.

Store og små havemøbelsæt

Et af de vigtigste valg du træffer, når du køber havemøbler er, hvor stort havesættet skal være - og her er det særligt bordets størrelse, du skal overveje, da man selvefølgelig med tiden kan supplere med flere havestole. Men det er svært at klemme 8 havestole ind omkring et lille bitte havebord. Vores sortiment rummer alt fra store havesæt hvor du kan finde plads til 8-10 personer til små cafésæt med plads til 2 personer. Hvad enten du har en stor have med masser af plads eller blot en lille altan i lejligheden, kan vores havemøbelsæt forvandle den til et sted, hvor du har lyst til at opholde dig i de varme måneder. Vores møbelsæt er med andre ord en uundværlig del af indretningen.

Køb havemøbelsæt på tilbud hos ILVA

Find gode tilbud i vores tilbudsavis, der udkommer hver uge. Tilbuddene gælder, uanset om du handler online i vores webshop, eller om du handler i dit lokale ILVA-varehus. Se alle havemøbelsæt på tilbud netop nu. Hvis du kun har brug for ét enkelt møbel, kan du naturligvis købe både haveborde og havestole enkeltvist.

Som kunde hos ILVA er du garanteret en høj kvalitet til en lav pris – vi tilbyder nemlig alle kunder prissikkerhed. Som kunde får du desuden retur- og fortrydelsesret, uanset om du handler online eller i varehuset. Hvis du ønsker det, kan vi levere dit havesæt lige til døren – også når du handler i varehuset.