Kurv
Kurv

Enkeltsenge

En enkeltseng dækker over senge med en bredde på 80 eller 90 cm. Hos ILVA kan du desuden vælge enkeltsenge med en længde på 200 og 210 cm, hvor sidstnævnte er særligt velegnede til personer, der måler 190 cm eller derover. Enkeltsenge findes i mange forskellige prisklasser og typer. Dermed kan du vælge lige akkurat den enkeltseng, der passer til dine ønsker og behov.

Produkter: 102
Produkter:102
Vælg visning:
Filtreret efter
størrelse: 90 x 210 cm
størrelse: 90 x 200 cm
størrelse: 80 x 200 cm
Kategori
Pris
Tilpas udvalg
i
Fasthed
i
Topmadrastype
i
Madrastype
i
Brand
størrelse

FINANSIERING PÅ SENGE

i et bolighus nær dig 

   

Betal over 5 eller 10 måneder

Uden renter og gebyrer

Vi matcher alle priser

- både ONLINE og i vores bolighuse

Viser 21 af 102
Loading...
Loading...

Stort udvalg af enkeltsenge i ILVA

Uanset om du vælge en boksmadras eller en elevationsseng, så kan du vælge mellem flere forskellige modeller, og du vil opleve, at der er et relativt stort prisspænd, når det kommer til senge.

Køb to enkeltsenge og få den perfekte dobbeltseng

Hvis du er vant til at dele madras med en anden, vil du måske blive forbløffet over den forskel det gør for din søvn, hvis I vælger at skifte til to enkeltsenge. Hvis I placerer de to senge ved siden af hinanden, ligner de en traditionel dobbeltseng, men du får alle de fordele en enkeltseng giver. Først og fremmest kan du og din partner vælge seng uafhængigt af hinanden. Det betyder, at hvis den ene har brug for en hård seng, og den anden foretrækker en blødere seng, så skal den ene ikke gå på kompromis. Derudover er det slut med at få spoleret nattesøvnen af din sidemakker, fordi han eller hun ligger uroligt om natten. Hvis du tilhører den gruppe, der har svært ved at falde i søvn, så er det et særlig stort problem, hvis din partner vender sig og dermed får hele sengen til at hoppe og danse. Det kan forstyrre din søvn så meget, at du vågner træt og uoplagt næste morgen. Og det er en dårlig start på dagen.

Når I køber to enkeltsenge og vil placere dem ved siden af hinanden, er det en god idé at sikre sig, at højden på de to senge er nogenlunde ens.