Kurv
Kurv

Køkkenlamper

Produkter: 32
Produkter:32
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 32

Praktiske og æstetiske køkkenlamper til loft og væg

For mange er køkkenet et af hjemmets vigtigste rum. Et ægte hjerterum, hvor familien samles og hygger sig sammen, eller laver hvert sit i hinandens selskab. Her laves mad og hygges om aftensmaden. Og der bliver lavet lektier, drukket kaffe og ført samtaler. Derfor er det også vigtigt at finde de helt rette lamper til rummet, så du får det meste ud af køkkenet – uanset om du tryller ved komfuret eller skal nyde maden ved et spisebord i køkken-alrummet.

Her på siden finder du vores udvalg af lamper, som passer særligt godt til køkkenet. Det er en alsidig samling i forskellige farver, materialer og designs som både byder på køkkenlamper til loft og væg; og belysning til over vasken og hyggekrogen. Så gå på opdagelse i vores sortiment, og find den eller de lamper, der skal lyse dit køkken op.

Er du i tvivl om, hvilken lampe du skal vælge? Så hjælper vi dig gerne på vej. Herunder deler vi vores bedste køkkenlampetips, og skulle du alligevel have spørgsmål, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller komme forbi et af vores bolighuse.

Inspiration: Hvilke lamper passer godt til køkkenet?

Som det som regel er tilfældet med indretning, så er det vigtigste, at du vælger noget, som du synes passer godt ind i dit hjem. Og eftersom det meste køkkenbelysning findes i et bredt udvalg af designs, er det næsten altid muligt at finde et udtryk, der passer ind i din still.

Men hvad kan du med fordel kigge efter? Her er vores forslag:

Spots til almen belysning

Spots er populære i køkkenet, og det kan vi godt forstå. Køkkenet er et rum, vi opholder os meget i. Vi laver mad, lektier og hygger os sammen, og spots giver en god almen belysning til næsten ethvert behov.

De har dog haft ry for at være den praktiske, men knap så dekorative, løsning. Men det behøver bestemt ikke at være tilfældet – de kan nemlig sagtens være begge dele.

Spots findes i mange forskellige designs, og der findes derfor flere løsninger til dig, der gerne vil kombinere praktik med æstetik. De er desuden geniale til at sætte under skabe og hylder for ekstra god belysning på køkkenbordet.

Små pendler til fokuseret belysning

Det er en god idé at overveje, hvilke lamper der skal hænge over køkkenbordet, for her er det nemlig særligt vigtig med god belysning. Et godt alternativ eller supplement til spots, er to eller flere små pendler, der kan hænge ned fra loftet. Det giver et fokuseret lys og sørger for, at du kan se, hvad du foretager dig i køkkenet. En pendel tager sig også rigtig godt ud over køkkenvasken og sikrer et ekstra godt lys, når du for eksempel renser grøntsager.

Dekorativt lys

Hvis du har et køkken-alrum, så er det en god idé med lamper, der også kan give noget hyggebelysning. Du kan for eksempel vælge en LED pære med justerbar belysning til køkkenet, så du kan skrue ned for lysstyrken, når aftensmaden er ovre, og det er tid til at slappe af.
Du kan også vælge lamper og pendler med et mere dekorativt udtryk til at pynte i udvalgte dele af rummet. For eksempel hvis du har en lille hyggekrog i et hjørne af alrummet.

Kom hjem med de rette lamper til køkkenet

Er du i tvivl om, hvilke køkkenlamper der skal hænge hjemme hos dig? Eftersom det er dig, der skal se på dem hver dag, er det vigtigt, at du vælger et udtryk, du kan lide. Men derfor har vi da alligevel nogle tommelfingerregler, du kan lade dig vejlede af:

Vid, hvad du leder efter

Hvis der er én ting, der er klart, så er det, at lamper til køkkenet ikke har et statisk udseende, men kan variere efter behov. Der er mange flotte designs på markedet, så gør dig overvejelser over, hvad du skal bruge lampen til, for eksempel om det skal være arbejds- eller hyggebelysning. Hav det i tankerne, når du kigger på lamper, så du ikke falder for én, der ikke tjener formålet – og ellers kan du naturligvis komme langt med den rette pære, som du kan læse mere om herunder.

Kend dit budget

Overvej hvor meget du er villig til at betale for den helt rigtige køkkenlampe og frasorter alle produkter, der overskrider det beløb. Der er ingen grund til at falde for et produkt, der ikke passer til din økonomi.

Hvilken slags pære skal i køkkenlampen?

Ligesom dit valg af køkkenlampe afhænger af funktion, så er det samme tilfældet med den dertilhørende pære. Der er særligt to ting, du med fordel kan forholde dig til, når du er på udkig efter en pære til dine køkkenlamper: kelvin og lumen.

  • Kelvin: Det siger noget om, hvor varmt lyset er. Jo lavere kelvin, jo varmere fremstår lyset.
  • Lumen: Det angiver lysstyrken – dvs. hvor meget lys pæren udsender.

Hvilken kombination der er bedst, afhænger af hvilken funktion lyset skal tjene:

Lamper til køkkenbordet og vasken

Her er det godt med et kraftigt og hvidt lys, så du kan se, hvad du foretager dig. Det kan du for eksempel opnå med en pære med en kelvin på omkring 3000 (et normalt hvidt lys) og lumen på 800-1000.

Generel belysning

Hvis ikke køkkenlampen skal udsende et fokuseret lys, men blot give et godt og behageligt lys til rummet, kan du vælge at kombinere en varm hvid (2700 kelvin) med en god lysstyrke (800-1000 lumen).

Husk dog, at det er en smagssag, så prøv dig frem.

Fordele ved at købe køkkenlamper i ILVA

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, når de handler os hos. Uanset om det er online eller i ét af vores bolighuse. Derfor skal der naturligvis også være fordele ved at investere i en køkkenlampe fra ILVA. Og udover at vi tilbyder gode priser, som du forresten kan finde ekstra mange af på vores tilbudsside, går vi også den ekstra mil for, at du kommer hjem med den rette køkkenlampe til dit behov.

Det gør vi blandt andet ved at stå til rådighed for alle spørgsmål, du måtte have vedrørende dit køb; og vi gør det også ved at tilbyde både prissikkerhed og ubegrænset fortrydelsesret, så du har gode muligheder for at blive helt sikker på dit køb.