Kurv
Kurv
Produkter: 60
Produkter:60
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 60

Skab en let og moderne stil med en sofa med puf

Når du skal have en ny sofa, er der et hav af muligheder, der både omhandler design, form og materialevalg. Hos ILVA har vi for eksempel både hjørnesofaer, chaiselongsofaer, modulsofaer og mange flere. En model, som vi særligt møder stor efterspørgsel på, er sofaer med puf og open end sofaer, og det er der god grund til. Sofaer med puf tilbyder nemlig ekstra plads – til gæster eller blot til at slænge benene på.

Her på siden kan du gå op opdagelse i vores udvalg, og der er faktisk flere forskellige muligheder, når vi taler om sofaer med puf. Du kan vælge en sofa med løs og dermed flytbar puf, hvis du vil have mulighed for at lege med designet og udtrykket i rummet. I det tilfælde kan du enten gå efter en sofa med puf i samme mærke, hvis du vil skabe en rød tråd i indretningen, eller du kan være kreativ og gå efter andre mærker, designs og farver. På den måde kan du skabe dit helt eget unikke udtryk. Du kan også vælge en sofa med pufafslutning, dvs. hvor puffen er monteret på sofaen – også kaldet en open end sofa.

Hvad er en open end sofa?

Hvis du drømmer om en sofa, der tilbyder en god balance mellem et minimalistisk udtryk og hyggestemning i stuen, så er en open end sofa måske lige noget for dig.

Det er nemlig en sofa, hvor – som navnet antyder – der er et modul (eller et halvt), der fremstår åbent, fordi der kun ryg- eller armlæn på noget af modulet. Deraf navnet: open end. Og fordi ryglænet ikke går hele vejen langs det ekstra modul, fremstår designet let, moderne og åben.

Det kan være en helt almindelig 3-personerssofa, hvor sidste halvdel er fritlagt. Det er for eksempel til dig, der nyder en middagslur i sofaen. Du får nemlig frigivet lidt ekstra plads, når ryglænet ikke fylder i den sidste del af møblet. Open end findes også som hjørnesofa, og netop denne model er særlig populær.

Hjørnesofa med open end

Hjørnesofaen er en af de mest populære open end sofaer – og det kan vi godt forstå. Her får du nemlig det bedste fra begge verdner: Al pladsen til at flade ud på, som du kender det fra chaiselongen, samtidig med at du bevarer de gode sidemuligheder, fordi der stadig er ryglæn på en del af modulet. Det gør det muligt at indrette et sofaområde med mange siddepladser, uden at udtrykket fremstår tungt. Det gør den god til dig, der drømmer om plads til mange gæster, uden at du vil gå på kompromis med udtrykket i din indretning. En stor sofa kommer nemlig hurtigt til at give rummet et tungt udtryk, men en open end sofa, får du al pladsen, men et meget lettere udtryk, netop på grund af pufafslutningen.

3 grunde til at vælge en open end sofa

Vi synes, at der er mange fordele ved at indrette med en hjørnesofa med open end. Så hvis du ikke allerede er solgt på open end sofaen, har vi samlet tre helt konkrete fordele ved at vælge denne sofatype:

  1. Kombinerer et let udtryk med masser af plads
  2. Flere anvendelsesmuligheder med plads til både gæster og afslapning
  3. Fremstår indbydende, fordi ryg- og armlæn ikke lukker sofaen af fra resten af rummet.

Skal der stå en sofa med open end eller puf hjemme hos dig? Så kom fordi et af vores varehuse, eller tag et kig her på siden, og opdag vores udvalg. Du er naturligvis også velkommen til at gå på opdagelse på vores tilbudsside, og se om du kan finde din kommende sofa til en ekstra god pris.