Kurv
Kurv

TIDSSKRIFTHOLDERE

Produkter: 3
Produkter:3
Vælg visning:
Viser 3 af 3

Brug en tidsskriftholder til magasiner og aviser

En tidsskriftholder er en smart og praktisk løsning til opbevaring af forskellige materialer. Du kan nemt holde orden i dine papirer, magasiner og aviser med en tidsskriftholder. Papirmaterialer og blade kan hurtigt hobe sig op på kontoret eller i stuen. Her hjælper en tidskriftholder dig til at holde orden og system.

Magasinholder, avisholder eller bladholder?

Du kan både få en magasinholder, en avisholder eller en bladholder. Du kan kalde det en avisholder, hvis du holder avis derhjemme. Du kan kalde det en magasinholder eller bladholder, hvis du holder livsstilsmagasiner eller andre magasiner. De har alle samme funktion, men har blot forskellige betegnelser. Så det er helt op til dig, hvad du kalder din tidsskriftholder.

Tidsskriftholdere til gulvet eller væggen?

Alle typer af tidsskriftholdere fås til enten væg eller til gulv. Det kan være dekorativt med en magasinerholder til væggen, da mange magasiner har en smuk forside. Du kan også vælge en magasinholder til gulvet, hvis du ikke ønsker, at magasinerne skal skabe for meget blikfang. En magasinholder kan også være ideel i soveværelset. Placer den ved siden af dit sengebord, så du altid har lidt godnatlæsning tæt på dig.

En avisholder til væggen kan være en god idé, da dine aviser vil virke indbydende for dine gæster at læse. En avisholder til gulvet er også praktisk, da du nemt kan flytte rundt på den, hvis du ofte godt kan lide at rokere rundt på dine møbler. En avisholder er oplagt at have i stuen. Her kan du tage en rolig stund med din avis i sofaen eller i lænestolen. Det kan hurtigt blive til en lille hyggekrog, hvis du også tilfører et par pyntepuder, en varm plaid og en gulvlampe.

En bladholder har samme formål som en magasinholder. En bladholder til væggen kan også bruges til andre formål end blot til blade. Du kan f.eks. bruge en bladholder til væggen til løse papirer og noter. Den kan være praktisk at placere på kontoret. Du kan også vælge at bruge en bladholder til gulvet, hvis du f.eks. har et tomt gulvareal i et rum.

Tip: Bladholderen kan også bruges til reklamer, kogebøger, studiebøger, tegninger og meget andet. Det er kun din kreativitet, der sætter grænserne.

Find en bladholder hos ILVA

Der findes mange varianter af tidsskriftholdere. Du kan få tidsskriftholdere i materialer såsom træ, metal og plast. Derudover fås de i forskellige former og størrelser. Hos ILVA har vi desuden både tidsskriftholdere samt tidsskriftreoler. Størstedelen af vores tidsskriftholdere og -reoler er fremstillet i sort metal. Sort metal giver et eksklusivt udtryk og passer ind i alle hjem. Tidsskriftholdere og -reoler kan skabe en masse hygge, da de indbyder til at sætte sig ned med noget læsestof. Hvis du har et tomt hjørne eller væg et sted i hjemmet, kan du derfor med fordel indrette med en tidsskriftholder eller -reol fra ILVA.

Psst.. Har du rigtig mange bøger og mapper, som du ikke ved, hvad du skal gøre af? Hos ILVA har vi et stort udvalg af reoler, som giver mulighed for en masse opbevaringsplads.