Kurv
Kurv
Produkter: 9
Produkter:9
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 9 af 9

Sildebensborde med unikke detaljer


Sildebensborde har unikke mønstre og samlinger i træ, som bidrager til at skabe elegance i hjemmet. Sildebensborde er populære, da designet er klassisk, herskabeligt og stilrent. Sildebensborde passer godt til mange indretningsstile, men passer især godt til den nordiske stil, hvor træ ofte indgår i indretningen.

Et bord med levende materialer


Sildebensborde består af træ, som er et levende materiale. Derfor har alle ILVAs sildebensborde hver deres unikke udtryk, hvilket gør alle spisebordene autentiske og spændende at se på. Træstavene i sildebensbordene er håndsorterede og nøje udvalgt for at sikre, at alle spisebordene har en smuk sammensætning af materialer.

Find et sildebensbord med det rette udtryk


Hos ILVA finder du et stort udvalg af sildebensborde. Du kan blandt andet finde sildebensborde med ben i massiv eg og bordplader i mørkegrå-, hvid- eller røgfarvet olierede egefinér. Der er rig mulighed for at finde netop det udtryk, som passer bedst ind i din indretningsstil. ILVAs sildebensborde findes som spiseborde, men du kan også finde sofaborde, skriveborde og andre møbler med sildebensmønster. Skab en rød tråd i din indretning ved at tilkøbe med matchende møbler i sildeben.

Rundt eller firkantet sildebensbord


Spisebordet fungerer som et samlingspunkt i hjemmet, hvor du, din familie og dine gæster bruger mange hyggelige timer. Det er derfor vigtigt, at du vælger det rette spisebord, så det føles indbydende til at skabe gode stunder. Der er fordele ved både et rundt og et firkantet spisebord, og det kan derfor være svært at vælge, hvilket spisebord man skal gå med. Hos ILVA finder du både runde og firkantede sildebensborde. Vi har samlet nogle af fordelene ved runde og firkantede spiseborde herunder.

• Fordele ved et rundt spisebord: Et rundt spisebord gør det nemmere at se alle i øjnene, og det samler os derfor på en helt særlig måde. Med et rundt spisebord får du hurtigt en følelse af hygge og samvær. Det passer godt ind i mindre lejligheder og små stuer, da det ofte fylder mindre end et firkantet spisebord. ILVAs sortiment byder på flere smukke, runde sildebensborde.

• Fordele ved et firkantet spisebord: Et firkantet spisebord kan været et ideelt valg, da det hjælper med at skabe balance i rummets indretning. Firkantede og rektangulære spiseborde ses ofte i de danske hjem. Et firkantet sildebensbord er et klassisk og sikkert valg. En fordel ved et firkantet spisebord er, at der ofte kan tilkøbes en tillægsplade eller et udtræk. Hos ILVA finder du firkantede sildebensborde med mulighed for udtræk. Således kan der blive god plads rundt om bordet, og du kan invitere mange gæster over til middag eller til festlige begivenheder.