Kurv
Kurv
Produkter: 17
Produkter:17
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 17 af 17

Indret med moderne badeværelsestilbehør

Med nyt og moderne badeværelsestilbehør kan du hurtigt og nemt skabe et smukt badeværelse. Hvis dit badeværelse ser lidt kedeligt ud, er af ældre dato eller blot trænger til fornyelse, så kan du skabe et nyt look forholdsvis billigt ved at købe nye ting til badeværelset. Hos ILVA finder du et bredt udvalg af moderne badeværelsestilbehør. Vores sortiment byder blandt andet på Zone badeværelsestilbehør, som er produkter i høj kvalitet med et moderne design. Designet på badeværelsestilbehøret fra Zone er enkelt og tidløst, så det passer smukt til alle badeværelser. Derudover fås produkterne fra Zone som sæt. Du kan få en sæbedispenser, et tandbørstekrus, pedalspand samt toiletbørste, som matcher hinanden.

Badeværelsestilbehør som sæt giver et gennemført og smuk udtryk på badeværelset. En anden fordel ved badeværelsestilbehør som sæt er, at rummet kan syne mindre rodet, når tilbehøret har samme stil. For at skabe et gennemført og moderne badeværelse kan det altså være fordelagtigt at lade det samme design samt de samme farver og materialer gå igen. Det skaber nemlig en rød tråd og giver et super flot resultat.

Skab wellness-stemning med ting til badeværelset

I en travl hverdag kan det være dejligt med stunder fyldt med ro og velvære. Wellness er indbegrebet af ro og velvære, og et badeværelse med wellness-stemning kan virkelig få én ned i gear. Hos ILVA kan du finde et stort udvalg af badtilbehør, som kan medvirke til at skabe en wellness-stemning på badeværelset. Badeværelset er et rum, hvor vi bruger meget at vores tid. Derfor kan du virkelig nyde godt af at skabe en rolig oase på dit badeværelse. Med tilbehør til badeværelset såsom velduftende duftpinde, lækre håndsæber, m.m. kan du skabe en wellness-stemning, der indbyder til selvforkælelse. Du kan også dekorere badeværelset med grønne planter for at tilføre rummet liv og energi.

Tip: Fold dine håndklæder pænt sammen og lig dem på en hylde eller i en kurv. Dette giver en luksuriøs wellness-stemning.

Find det helt rigtige badtilbehør hos ILVA

Hvad end du ønsker et moderne udtryk, en wellness-stemning eller noget helt tredje, så har vi helt sikkert det helt rigtige badtilbehør til dit badeværelse. Vores sortiment af badtilbehør byder nemlig på både farverige badeforhæng, enkle sæbedispensere og meget mere. Der er både noget for dig, som ønsker et farverigt badeværelse eller til dig, som ønsker et klassisk look.

Psst.. Vi har også et stort sortiment inden for boligtilbehør, hvor du kan finde smukke spejle, vaser, lysestager, tørrede blomster og meget mere, som kan pifte dit badeværelse yderligere op.