Kurv
Kurv

Caféstole

Med ILVA's brede udvalg af caféstole kan du nyde solens varme stråler i stil og komfort på altanen, terrassen eller i haven. Vælg mellem forskellige materialer som plast, træ og flet, der tilbyder både æstetik og holdbarhed. For let vedligeholdelse er plaststole ideelle, mens naturmaterialer som træ tilføjer naturlig skønhed.

Produkter: 14
Produkter:14
Vælg visning:

     

     

     

     

     

     

Viser 14 af 14

Nyd solens stråler i din caféstol

Med den helt rette cafestol kan du læne dig tilbage og tage en rolig stund i solens varme stråler. Hos ILVA finder du et stort udvalg af cafestole, som har en skøn siddekomfort og et stilrent design. Komfort og udseende går hånd i hånd, når du køber cafestole hos ILVA. Brug stolene i alt fra gårdhaver, på terrasser eller på altanen. Cafestole er smarte, fordi de ofte kan stables ovenpå hinanden. Dette gør det nemt at pakke dem væk, når de ikke er i brug.

Caféstole i mange flet og andre materialer

Hos ILVA har vi et stort sortiment inden for cafestole. Dette giver dig muligheden for at finde de helt rette cafestole til din altan eller terrasse. Vi har stole i plast, træ, bambus, flet, fibercement og mange andre materialer. Så hvad enten om du er til et stilrent udtryk eller til et mere trendy udtryk, så har vi helt sikkert nogle cafestole, som du vil kunne lide.

Caféstole, der er nemme at vedligeholde

Der er altid fordele og ulemper, når det kommer til materialevalg. Fordelen ved cafestole i naturmaterialer er, at de passer naturligt og smukt ind i haven eller på altanen. Du kan få glæde af udendørs cafestole i naturmaterialer i mange år, men udendørs møbler i naturmaterialer kræver pleje. Cafestole i plast er derimod meget nemme at vedligeholde. De behøver kun at blive rengjort med en våd klud. Cafestole og altanstole i materialer såsom aluminium og flet, f.eks. polyrattan, kræver kun almindelig rengøring.

Skab hygge i skyggen

På de solrige forårs- og sommerdage kan du med fordel nyde en pause i skyggen. Hos ILVA finder du et stort udvalg af parasoller til din altan eller have. Parasoller giver dig muligheden for at nyde det gode vejr samtidigt med, at du beskytter dig mod solens skarpe stråler. Læn dig tilbage i din cafestol og nyd hvordan din parasol hjælper dig til at blive kølet lidt ned. Tilfør gerne lidt ekstra hygge i skyggen med plaider og pyntepynter. Du kan se meget mere om alle vores produkter til haven i vores havekatalog