Kurv
Kurv

Tonga Havestol

Sort havestol i flettet polyrattan. Armlæn i det miljøvenlige FSC® eukalyptustræ og stel i sort aluminium. Kræver minimal rengøring og kan holde til skiftende vejrforhold. Ekskl. hynde.
999,-

Specifikationer
Beskrivelse
Levering
Vejledninger og prislister
Swipe

Tonga

Let udtryk til dit personlige uderum

Der er en grund til, at det praktiske materiale polyrattan efterhånden har indtaget de danske haver og terrasser. Det er elegant, praktisk og nemt at bruge på terrassen. Se bare Tonga-havestolen, som med det samme bidrager med en særlig stil, der indbyder til at nyde sommeren i skønne omgivelser.

Indret terrassen med praktiske materialer

Den klassiske terrasseindretning er et overstået kapital. Uderummet er gået hen og blevet en lige så stor del af hjemmet, som stuen, soveværelset og køkkenet altid har været. Brug Tonga-havestolen til at indrette din terrasse med en indbydende stil, som de fleste drømmer om. Her får du lette materialer, der er lette at sætte sammen med andre møbler, så du kan sammensætte lige nøjagtig det udtryk, du allerhelst vil nyde sommeren i.

Brug Tonga-stolen til at skabe dit favorit-uderum. Uanset om du vil have en terrasse, der skiller sig ud, en gårdhave, der indbyder til gæster eller en mindre altan, hvor du i ro og mag kan nyde solens varme stråler. Designet er let, og du kan være ganske sikker på, at denne stol skaber de bedste rammer for både eftermiddagskaffe, grillmiddage og bare skønt samvær.

Stolen er flettet af polyrattan, der er et robust plastikmateriale, der holder til det meste. Plastikmaterialet tåler skiftende vejr og høje temperaturudsving, og dermed er det perfekt at bruge på de danske terrasser. Og samtidig kræver det minimal vedligeholdelse og kun en meget simpel rengøring.

Mål og specifikationer

 • Produkttype
  Havestole
 • Højde
  89 cm
 • Længde
  63 cm
 • Vægt
  5,3 kg
 • Bredde/Dybde
  56,3 cm
 • Stabelbar
  Stabelbar
 • Certificering
  FSC Mix 70%
 • Stel
  Stel i sort aluminium
 • Materiale
  Sort børstet polyrattan
 • Armlæn
  FSC®-certificeret eucalyptus armlæn
 • Varenummer
  1018396

Mærkninger & Certificeringer

 FSC®

FSC®

FSC arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over, så de hjælper også dig med at passe på skovene for din og fremtidige generationer. FSC hjælper også med at passe på skovene og de mennesker og dyr, som har deres liv i dem. I en FSC-certificeret skov kan du være sikker på, at skovarealet vil være det samme flere generationer efter, hvor der tages hensyn skovens biodiversitet. FSC sikrer også beskyttelse af sjældne og truede dyrearter, og ordentlige arbejdsforhold til skovarbejderne.

Lagerstatus og leveringsformer

Hos ILVA har vi en række forskellige lagerstatusbeskeder alt efter, hvor varen befinder sig. Få et overblik over lagerstatus, og hvad det betyder for dig. Du kan også læse om vores leveringsformer og -priser, så du kan vælge den leveringsform, der passer bedst til dig.

Lagerstatusbeskrivelser

Klik og læs mere om de forskellige lagerstatusbeskrivelser

Leveringsformer

Klik og læs om de forskellige leveringsformer og -priser

Downloads

Gode råd om pleje og vedligeholdelse

Loading...