Kurv
Kurv
Produkter: 25
Produkter:25
Vælg visning:
Pris
Tilpas udvalg
i
Materiale
Farve (Skærm)
Diameter
Højde

     

     

     

     

     

     

Viser 21 af 25
Loading...
Loading...

Læselampe eller hyggebelysning? Gulvlamper kan det hele

Gulvlamper er i sig selv en praktisk lyskilde for hjemmet, hvor pladsen er trang. Den optager ikke vigtig bordplads og fylder meget lidt på gulvet. Den har derimod et stort lysfelt, der kan lyse hele den lille stue, entréen eller teenageværelset op. En standerlampe fungerer også som den perfekte lyskilde til biblioteket eller læsehjørnet i stuen, hvor den er et spændende alternativ til den traditionelle læselampe på bordet. Hos ILVA finder du et bredt udvalg af lamper, der alle har fokus på funktionalitet og kvalitet, uden at der er gået på kompromis med designet. Vores udvalg af forskellige farver og materialer giver dig mulighed for at vælge en flot lampe, der passer ind i stilen i dit hjem.

Moderne gulvlamper

Uanset om din nye gulvlampe skal være i messing, kobber eller træ, eller om den skal være sort, hvid eller kulørt, så har vi mange forskellige designs, der alle udspringer af de seneste tendenser inden for boligindretning. Med en lampe fra ILVA er du garanteret et godt lys i et smukt design. Alle vores gulvlamper er lavet af de kvalitetsmaterialer, som sikrer dig en lampe, der holder til at blive brugt i hverdagen i mange år.

Drømmer du om at få en rød tråd i lampevalget til din bolig, kan vi anbefale, at du kaster et blik på udvalget af bord- og væglamper også. Mange af vores lamper er en del af en serie, hvor du finder både standerlampe, væglampe, bordlampe og pendel. Se eksempelvis den kendte lampeserie Ball eller den klassiske Copenhagen-serie.