Kurv
Kurv
Produkter: 4
Produkter:4
Vælg visning:
Viser 4 af 4

Skab et harmonisk udtryk med et rundt tæppe

Runde tæpper giver hjemmet et roligt og harmonisk udtryk. Hjemmet er ofte fyldt med firkantede former, hvilket kan virke stringent. Derfor kan du med fordel tilføje et rundt tæppe i f.eks. stuen eller spisestuen. Et rundt tæppe har bløde og organiske former, som kan give hjemmet en mindre stringent og mere harmonisk atmosfære. Du kan altså med fordel vælge et rundt tæppe, hvis du ønsker at gøre et rum mere blødt for øjet.

Har du et rundt sofabord eller et rundt spisebord, så kan du skabe et moderne og gennemført udtryk ved at tilføje et rundt tæppe. Selvom du måske ikke har møbler med runde former, kan du stadig indrette med runde tæpper. Runde tæpper er nemlig smukke i sig selv.

Runde tæpper giver mange anvendelsesmuligheder

Runde tæpper kan anvendes på mange forskellige måder og i alle hjemmets rum. Et rundt tæppe er ideel, som et legeområde til børn. Et blødt, rundt tæppe gør det behageligt for små børn at tumle rundt på. Tilføj gerne en kurv med legetøj ved siden af det runde tæppe for at skabe et indbydende legeområde.

Du kan også anvende dit runde tæppe som et dekorativt element, der skaber blikfang i hjemmet. Hos ILVA kan du finde smukke og iøjnefaldende runde tæpper, som helt sikkert vil drage opmærksomhed til sig. Du kan også sammensætte to runde tæpper ved siden af hinanden for at skabe et ekstravagant og anderledes udtryk.

Et rundt tæppe behøves ikke placeres under et møbel. Du kan med fordel placere et rundt gulvtæppe midt i et rum for at bryde med de mange kvadratiske former, som boliger ofte har. Bløde og organiske former er en tilbagevendende tendens, som igen er blevet yderst populære og moderne. Udover gulvtæpper, så er vaser, lysestager og sofaer i organiske, runde former også blevet store indretningstrends.

Find runde tæpper hos ILVA

Hos ILVA har vi runde tæpper i forskellige størrelser og materialer. I vores sortiment har vi blandt andet det runde og tuftede tæpper, som giver et varmt udtryk. De bløde, tuftede tæpper fås i grå eller blå. Vores runde Parvin tæppe er et godt bud på et blødt tæppe. Dette runde tæppe har størrelsen ø250, hvilket giver tæppet mange anvendelsesmuligheder – både til en stor hjørnesofa eller et rundt spisebord.

Vores sortiment byder også på naturtæpper i jute. Vores runde naturtæpper fås i størrelserne ø90, ø120 og ø200. Disse tæpper egner sig til mange rum, da størrelser er vidt forskellige. Vores Tonya tæppe er et godt bud på et smukt og rundt tæppe, der egner sig perfekt til soveværelset, børneværelset eller til under en lænestol. Vores sortiment byder også indimellem på runde tæpper i størrelserne ø150 og ø180. Hvad end du er til små runde tæpper eller store runde tæpper, så husk at tilkøb et tæppeunderlag, så du undgår skrid og fald i hjemmet. Derudover kan du med jævne mellemrum finde runde udendørstæpper på vores hjemmeside eller i vores bolighuse.

Besøg dit nærmeste ILVA bolighus

Du er altid velkommen til at besøge os i dit nærmeste ILVA bolighus. I vores bolighuse står vores medarbejdere altid klar til at vejlede dig og give dig en god service i din købsproces. I bolighusene har vi altid smukke udstillinger, som vi håber, kan inspirere dig. Vores sortiment er desuden større i bolighusene end på hjemmesiden, så kan du ikke finde det helt rigtige gulvtæppe på ilva.dk, så kan du måske finde det i dit nærmeste ILVA bolighus.